Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022 – Ρεκόρ συμμετοχών εκθετών στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ

Ρεκόρ συμμετοχών εκθετών στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ

 

Σχεδόν όλα τα περίπτερα έχουν δεσμευτεί από μεγάλες εταιρείες του κλάδου της οικοδομής και των κατασκευών, ελάχιστες εβδομάδες πριν την έναρξη της έκθεσης.

Το πλήθος των «κλεισμένων» περιπτέρων δίνει την εικόνα μίας ιδιαίτερα πετυχημένης έκθεσης, καθώς αναμένεται να είναι από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις των τελευταίων ετών που απευθύνονται σε επαγγελματίες.

Πλήθος εκθετών από κάθε κλάδο σχετικό με τον κατασκευαστικό τομέα και την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια, πρόκειται να συναντηθεί με δυνητικούς πελάτες, αλλά και στελέχη από το εξωτερικό στη μεγάλη έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022» που θα πραγματοποιηθεί 14-16 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo. Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα διεξάγεται και η έκθεση «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ» για μία ολοκληρωμένη προσέγγιση και ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

Η φετινή διοργάνωση πέρα της ισχυρής επικοινωνίας που έχει διεξάγει στο εσωτερικό και στα στελέχη όλων των σχετικών επιχειρήσεων αλλά και στο ευρύ κοινό, έχει επενδύσει ένα σημαντικό αριθμό προωθητικών ενεργειών και στο εξωτερικό. Μέσα από το «Hosted Buyers Programme» αναμένονται πάνω από 200 στελέχη κατασκευαστικών εταιρειών και συναφών κλάδων από την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και της Ευρώπης στην έκθεση με σκοπό τη σύναψη νέων συμφωνιών και συμβολαίων με ελληνικές εταιρείες. Η εξωστρέφεια θεωρείται από τα στελέχη της διοργανώτριας εταιρείας ROTA Α.Ε. κομβικής σημασίας, καθώς η Ελλάδα πρόκειται να παίξει ρυθμιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ταυτόχρονα στο επίκεντρο της έκθεσης βρίσκεται η ενεργειακή εξοικονόμηση και οι εκθέτες πρόκειται να παρουσιάσουν πολλά νέα υλικά και συστήματα τα οποία είναι απαραίτητα για την επίτευξής της.

Σύσσωμος ο κλάδος της οικοδομής και των κατασκευών θα δώσει το παρόν στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ. Ελάτε όλοι στο Metropolitan Expo στις 14-16 Οκτωβρίου.

Εγγραφείτε εδώ: https://registration.rota.gr/invite-register?event=6

Προηγούμενο άρθρο2ο Ημαθία QUALITY – 23-25 Σεπτεμβρίου 2022
Επόμενο άρθροΕργαστήριο του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με το διακεκριμένο Αμερικανό δημιουργό animation Larry Cutler