Έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας, λίγο πριν την έναρξη της χθεσινής, τακτικής συνεδρίασης

Με την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας το βράδυ της Τετάρτης, 25 Ιανουαρίου.

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Όλγα Μοσχοπούλου ευχήθηκε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Προέδρους των Συμβουλίων, στους δημότες και στους παρευρισκόμενους πολίτες στη συνεδρίαση, να έχουν υγεία, ευτυχία και ευημερία.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, κος Παναγιώτης Γκυρίνης ευχήθηκε το 2023 να είναι μια χρονιά προόδου για το Δήμο, τονίζοντας ότι κοινός στόχος όλων είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ & ΕΛΠΙΔΑΣ», κος Πανταζόπουλος Αργύριος είναι ο τυχερός, από την πλευρά των Δημοτικών Συμβούλων, που βρήκε το φλουρί και παρέλαβε το δώρο του.

Ο τυχερός ανάμεσα στους Προέδρους των Κοινοτήτων, είναι ο κος Κεϊσίδης Ιωάννης, Πρόεδρος της Κοινότητας Σταυρού.

Προηγούμενο άρθροΕργαστήριο με τίτλο “Ακούω τα συναισθήματά μου, μπαίνω στη θέση του άλλου, συνεργάζομαι” πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου – Πρασινάδας
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Αθήνα – Πλημμύρισε υποσταθμός της ΔΕΗ στο Παγκράτι