Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Διονύση – Πάσχει από καρκίνο στο μάτι και πρέπει να χειρουργηθεί στη Γερμανία

Ο λόγος για τον μικρό Διονύση, ο οποίος πάσχει από καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρο του ματιού του και απαιτείται άμεσα να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Γερμανίας από παιδονευροχειρουργό.

  Ο Διονύσης χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση σε εξειδικευμένο κέντρο στη Γερμανία, όπου του δίνουν μεγάλες πιθανότητες για ίαση της ασθένειας του αλλά και να να γλυτώσει την εξόρυξη του οφθαλμού..

Δυστυχώς όμως το κόστος για την επέμβαση και τη νοσηλεία είναι πολύ μεγάλο για την οικογένεια που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά, αφού απαιτούνται 155 χιλιάδες ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν αναφέρει η οικογένεια όταν μία μέρα που ξύπνησε, η κόρη του ματιού του μετακινήθηκε στα δεξιά και έκτοτε παραμένει έτσι. Λόγω του υπέρογκου ποσού ζητάμε την υποστήριξη του κόσμου, ώστε μαζί με την βοήθεια του θεού το παιδί μας να γίνει καλά.

Γι αυτό το λόγο, η οικογένεια απευθύνεται σε όποιον μπορεί να βοηθήσει προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό.

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στη μητέρα

Βάσω Τσιάμη-Μπετηχαβα

6949729065

Ο λογαριασμός της οικογένειας είναι ο παρακάτω, στην τράπεζα Eurobank: GR9102606720000960100440974

Προηγούμενο άρθροΣπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος: H πρώτη στοχευμένη αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας ήταν από τον ” Δημόκριτο “
Επόμενο άρθροΑ. Τζιτζικώστας-Η Περιφέρεια και η κοινωνία της Κ, Μακεδονίας στο πλευρό των πλημμυροπαθών-130 τόνοι βοήθειας