Έκκληση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας, λόγω της γιορτής του Πάσχα!

Η Αντιδήμαρχος και τα Στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, εν όψει των εορτών του Πάσχα απευθύνουν έκκληση σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, συλλόγους και τοπικούς φορείς να ενισχύσουν το έργο της Δομής προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής περιποίησης και υγιεινής και οποιαδήποτε άλλα είδη πρώτης ανάγκης επιθυμούν.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο αποτελεί έναν ισχυρό κρίκο μιας αλυσίδας κοινωνικών δομών αλληλεγγύης, καλύπτει βασικές ανάγκες 150 ωφελούμενων νοικοκυριών του Δήμου Αλεξάνδρειας και απαριθμεί περίπου 380 μέλη  εκ των οποίων τα 110 περίπου είναι παιδιά για το έτος 2024.

Λόγω των συνθηκών που επικρατούν σήμερα, οι ανάγκες της δομής αυξάνονται  συνεχώς γι’ αυτό και η συνεισφορά όλων είναι πολύτιμη !

ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΔΩΡΕΩΝ, καθημερινά 8:00-16:00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού καθώς επίσης και στα καλάθια που είναι τοποθετημένα  στα σούπερ μάρκετ:

  • “DISCOUNT”
  • “ΓΑΛΑΞΙΑΣ”
  • “ΠΙΤΣΙΑΣ”
  • “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ”

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Πάσχα Παντοπωλείο 2024

Η
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΛΕΝΗ

Προηγούμενο άρθροΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένα άτομο για διακίνηση ναρκωτικών
Επόμενο άρθροΗ Δ.Ε.Υ.Α Αλεξάνδρειας: Διακοπή νερού στην Δ.Κ Νεοχωρίου στις 29 Απριλίου 2024