Εκδήλωση Vegan Fiesta | Διεθνής Ημέρα Γιόγκα – 18 Ιουνίου

Η Vegan Fiesta στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Γιόγκα 2023

Περιστύλιο Ωδείου Αθηνών
18 Ιουνίου, 16:30 – 20:30

Η Vegan Fiesta είναι μια μη-κερδοσκοπική βίγκαν εκδήλωση που απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, φύλου, εθνικότητας, κοινωνικού και οικονομικού στρώματος. Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τον βίγκαν τρόπο ζωής και θα ήθελαν συμβουλές και υποστήριξη μέσα σε ένα ευχάριστο και ενδυναμωτικό περιβάλλον, μαθαίνοντας για νέα προϊόντα που δεν ήξεραν.
Ευπρόσδεκτοι είναι και επισκέπτες που απλά αναρωτιούνται για το τι τρώνε οι βίγκαν.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν υποκατάστατα κρέατος και ψαριού, φυτικά βούτυρα, φυτικά γάλατα και ροφήματα, ζυμαρικά, σνακ, βότανα και άλλα τρόφιμα. Οι επισκέπτες θα μάθουν πώς να αντικαταστήσουν το κρέας, τα αυγά και τα γαλακτοκομικά σε αγαπημένες τους συνταγές (πίτσα, μουσακά, σουβλάκι, πίτα γύρο, στιφάδο κτλ.), ώστε να συνεχίσουν να τις απολαμβάνουν με την ίδια ή/και καλύτερη γεύση και χωρίς χοληστερόλη ή άλλες βλαβερές ουσίες που έχουν τα ζωικά παράγωγα για τον οργανισμό μας.
Ακόμα θα υπάρχουν καλλυντικά, σαπούνια, αποσμητικά, κρέμες και άλλα προϊόντα περιποίησης που είναι οικολογικά, δερματολογικά ελεγμένα, πιστοποιημένα βίγκαν και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.
Θα υπάρχουν επίσης ρούχα χωρίς γούνα, δέρμα ή μαλλί και άλλα χρήσιμα προϊόντα για την καθημερινή ζωή.
Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλο το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και το βιγκανισμό υπάρχουν στις παρακάτω σελίδες:
https://www.facebook.com/events/623599006367468/
https://www.facebook.com/veganfiesta.gr/
https://instagram.com/veganfiesta.gr/
https://veganfiesta.gr/

Η Vegan Fiesta γίνεται στα πλαίσια της γιορτής για την 9η Διεθνή Ημέρα της Γιόγκα.
Η γιορτή αυτή διοργανώνεται από την πρεσβεία της Ινδίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γιόγκα Ελλάδος και τον Σύλλογο ΣίβαΟΜ.
Το θέμα της φετινής γιορτής είναι «Γιόγκα για την Ανθρωπότητα».

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μαθήματα και ομιλίες που θα φέρουν τον κόσμο σε επαφή με τη φιλοσοφία, τις πρακτικές, τις αρχές της Γιόγκα, με σκοπό να τον εμπλουτίσουν σωματικά, αλλά και πνευματικά.
Ακόμα και άτομα που δεν κάνουν γιόγκα μπορούν να επισκεφτούν την εκδήλωση και να μιλήσουν με τους δασκάλους.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση της γιόγκα είναι διαθέσιμες στο https://www.facebook.com/events/158336163884927

story vegan fiesta diethnis imera yoga 2023

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Λήμνο
Επόμενο άρθροΤουριστικός Όμιλος Βέροιας- Βραβεία & Διακρίσεις 1ου Διαγωνισμού Ποίησης Χαϊκού “Ανθισμένες Ροδακινιές” 2023