Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:
Το πολύτιμο έλαιο από σπόρους ροδιού είναι το νέο «χρυσάφι» της ελληνικής γης
Όλοι γνωρίζουν τα ρόδια, τα φρούτα του φθινοπώρου και τις ευεργετικές τους ιδιότητες για τον οργανισμό. Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι μια ελληνική εταιρεία με έδρα το Δυτικό Πέλλας, έχει καταφέρει να πρωτοστατήσει στην επεξεργασία και μεταποίηση ροδιού, παρασκευάζοντας έλαιο από σπόρο ροδιού, το οποίο μάλιστα έχει γίνει ανάρπαστο στο εξωτερικό και ειδικά στην Γαλλία; Ο Στέφανος Κασσίδης πρόεδρος εργοστάσιου εμπορίας και μεταποίησης προϊόντων ροδιού, κατάφερε να πρωτοστατήσει σε πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο και να παρασκευάσει το «χρυσάφι» του ροδιού, όπως αποκαλεί το έλαιο που προκύπτει από την επεξεργασία των σπόρων ροδιού.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γ. Αγγελάκης Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου Κάμερα: Γιάννης Αγγελάκης