ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

1 Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια του εκλιπόντος τονίζει ότι όσοι επιθυμούν να αποδώσουν φόρο τιμής θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο λαϊκό προσκύνημα στο Ναό του Αγίου Ελευθερίου που βρίσκεται εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών, από τις 08:00 έως τι 13:30.

ερτ/απε-μπε

2 Χιλιάδες κόσμου αποτίουν φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της ελληνικής επιχειρηματικότητας, καθώς από το φαρμακείο που διατηρούσε στην οδό Πειραιώς ο πατέρας του από το 1924, κατάφερε να γίνει ο «πατριάρχης της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας». Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, υπήρξε ο κορυφαίος Έλληνας αθλητικός παράγοντας, καθώς οδήγησε την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Προέλευση! ΑΠΕ-ΜΠΕ / Κ. Σοροβός

3 Πάνδημο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Στις 3 μετά το μεσημέρι ξεκίνησε στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών η κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου. Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού δίνουν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης (ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο), ο Παναγιώτης Φασούλας και πολλοί ακόμη άνθρωποι του μπάσκετ και γενικότερα του αθλητισμού, αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας.

Δηλώσεις: 1. Φραγκίσκος Αλβέρτης- πρωην Καλαθοσφαιριστής ΠΑΟ 2. Ντεγιαν Μποντιρόγκα- πρωην Καλαθοσφαιριστής ΠΑΟ

AΠΕ-ΜΠΕ/Ρεμούνδος Α.