ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ντόρα Μπακογιάννη: Ανησυχώ για την κατάσταση στο Ισραήλ

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Ντόρα Μπακογιάννη: Ανησυχώ για την κατάσταση στο Ισραήλ

Τις διεθνείς εξελίξεις, αλλά και τα μέτωπα της Ελλάδας στην εξωτερική πολιτική ανέλυσε η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη με τον δημοσιογράφο Αθανάσιο Έλλις, την Παρασκευή 15 Μαΐου 2021, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Η κα. Μπακογιάννη εξέφρασε την ανησυχία της για την κατάσταση στο Ισραήλ, τονίζοντας ότι «οι επιθέσεις με νέου τύπου ρουκέτας ήταν κάτι που ούτε το Ισραήλ υπολόγιζε».

Σε σχέση με τη χώρα μας, η κα. Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα θα μπορούσε να συμμετάσχει στο πλαίσιο μίας πρωτοβουλίας, καθώς μας εμπιστεύονται και οι Άραβες και οι Ισραηλινοί και δεν τίθεται θέμα να νομίζει κανείς ότι η προσφορά μας για βοήθεια δεν είναι ειλικρινής». Όσον αφορά στο Κυπριακό, η πρώην υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η αλλαγή της Τουρκικής στάσης στο Κυπριακό δεν επιτρέπει καμία αισιοδοξία αυτή τη στιγμή».

 ΑΠΕ ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: ΠτΔ από τον Έβρο: Η Ελλάδα δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Στις φυλακές Δομοκού οδηγείται ο Γ. Λαγός