ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Νάουσα: Κινηματογράφος στο οινοποιείο με το φως της Πανσελήνου

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Νάουσα: Κρασί, σινεμά κι ένα φεγγάρι να το …πιεις στο ποτήρι – Κινηματογράφος στο οινοποιείο με το φως της Πανσελήνου

Στο Κτήμα Κυρ – Γιάννη, στο Γιαννακοχώρι Νάουσας, η υπεύθυνη επισκέψεων Ελπίδα Παλαμίδα καλωσορίζει όλους όσοι καταφτάνουν για να γίνουν κοινωνοί μιας ξεχωριστής βραδιάς οινο…σινεμά, της πρώτης για φέτος ενός κύκλου προβολών, που εγκαινιάζεται με την ιστορία του Φαρούκ Μπουλσάρα, πρόσφυγα από τη Ζανζιβάρη στη Μεγάλη Βρετανία, του γνωστού σε όλους Φρέντι Μέρκιουρι, τραγουδιστή του θρυλικού συγκροτήματος των Queen.

Μεταξύ των θεατών βρίσκονται επισκέπτες από τη γειτονική Βέροια και πολλοί Θεσσαλονικείς, που επιλέγουν να συνδυάσουν την επίσκεψη στο οινοποιείο όχι απλώς με ένα ποτήρι κρασί της αρεσκείας τους αλλά και με σινεμά, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από την εμπειρία. Μπαίνοντας στο Κτήμα, λίγα μέτρα μακριά από εκεί που στήνονται οι κινηματογραφικές προβολές, ένα μικρό μπλε τρακτέρ, μάρκας Bungartz, έχει καταστεί ατραξιόν για τους επισκέπτες.

Δεν είναι ένα τυχαίο τρακτέρ αφού έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα ανάμεσα στους αμπελώνες και σήμερα εκτός του ότι κοσμεί την είσοδο του οινοποιείου, έχει δώσει το όνομά του και σε μία από τις ετικέτες (Μπλε Τρακτέρ).

Δηλώσεις: Ελπίδα Παλαμίδα, υπεύθυνη επισκέψεων κτήματος Κυρ-Γιάννη

AΠΕ-ΜΠΕ/Ρεπορτάζ: Σοφία Παπαδοπούλου Κάμερα: Γιάννης Αγγελάκης 
Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Δημαρχείο Βόλου με τους Δημάρχους της Μαγνησίας
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Η διπλή προσφυγιά του Μονοπήγαδου – Το χωριό των προσφύγων του Πόντου που δεν ξέχασε τι σημαίνει ξεριζωμός