ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Χιλιάδες Έλληνες και ξένοι πετώντας με αερόστατο, ανακαλύπτουν τις φυσικές ομορφιές της Ελλάδας

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Χιλιάδες Έλληνες και ξένοι, πιάνουν στα χέρια τους τα ….σύννεφα και πετώντας με αερόστατο, ανακαλύπτουν τις φυσικές ομορφιές της Ελλάδας

Κάποιοι, ταξιδεύοντας στον ουρανό, νοιώθουν την αδρεναλίνη τους να ανεβαίνει στα ύψη. Υπάρχουν και εκείνοι, που αιωρούμενοι με ασφάλεια ανάμεσα στα…σύννεφα και χωρίς να περικλείονται από το κέλυφος ενός αεροσκάφους, βρίσκουν την ηρεμία και γαλήνη, που δεν μπορούν να απολαύσουν επί… γης.

Βέβαια, είναι και εκείνοι, οι περισσότεροι όπως λέει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πιλότος Μίλτος Κοτζαγερίδης, επικεφαλής της πτητικής ομάδας της Skyline Balloons στην Ελλάδα, που κοιτώντας τη γη από χιλιάδες πόδια ψηλά μέσα σε ένα αερόστατο, διαπιστώνουν ότι η φύση, χωρίς πινέλα, χρώματα και καμβά, ζωγραφίζει τους πιο ωραίους φυσικούς πίνακες. Στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, ο κ. Κοτζαγερίδης ταξιδεύει στον ουρανό με κάθε διαθέσιμο εναέριο μέσο. Για σειρά χρόνων, ανήκε στο δυναμικό γνωστής αεροπορικής εταιρείας VIP, πιλοτάροντας αεροσκάφη.

Όμως, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά, βρήκε την απόλυτη ελευθερία και γαλήνη, εκείνη τη στιγμή που έπιασε για πρώτη φορά με τα δύο του γυμνά χέρια τα…. σύννεφα. Στην πορεία δε, ήταν τεράστια η χαρά του, όταν ανακάλυψε ιδίοις όμμασι ότι είναι εκατοντάδες χιλιάδες τα πλήθη κόσμου, όλων των εθνικοτήτων και ηλικιών, από ημερών έως και υπερηλίκων, που βιώνουν ως μοναδική, την εμπειρία του… πετάω με αερόστατο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/Ρεπορτάζ: Έλενα Αλεξιάδου Κάμερα: Γιάννης Αγγελάκης
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Νίκος Παναγιωτόπουλος στο Ισραήλ: “Κοινός στόχος να διευρύνουμε την αμυντική συνεργασία”
Επόμενο άρθροΕθελοντική αιμοδοσία και Κοπή της Βασιλόπιτας οργανώνει ο Σύλλογος Αιμοδοσίας και Αλληλεγγύης της Δ/Κ Μελίκης την Κυριακή 23 Ιανουαρίου