Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας: Ευχαριστήριο μήνυμα προς Μανώλη Σταυρή

     Άλλη μια αξιέπαινη πράξη προσφοράς προς το σχολείο μας, αυτή τη φορά από τον κ. Μανώλη Σταυρή, ο οποίος προσφέρθηκε να αναλάβει τα έξοδα για τη συνέχιση της τοποθέτησης αυτοκόλλητων προστατευτικών / διακοσμητικών μεμβρανών στις γυάλινες επιφάνειες (τζαμαρίες) των αιθουσών που στεγάζονται στο απέναντι  νέο  κτίριο του σχολείου μας και μέχρι τώρα παρέμεναν  ακάλυπτες.

Η πρωτοβουλία του κ. Σταυρή μας έδωσε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία τοποθέτησης των συγκεκριμένων μεμβρανών σε ολόκληρο το κτίριο και ο χώρος μας να αποκτήσει περισσότερη ομορφιά αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο Σύλλογος Γονέων ,οι μαθητές ,οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μανώλη Σταυρή και του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά.

Ελπίζουμε να συνεχίσει να προσφέρει και να νοιάζεται για την ευημερία του τόπου μας και για τον πολιτισμό γενικότερα, όπως έχει αποδείξει μέσα από τη συγκεκριμένη πράξη του, αλλά και από την ιδιότητά του ως αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ όλα αυτά τα χρόνια.

Εμείς πάντα θα θυμόμαστε την πράξη του ως μια πράξη αγάπης, προφοράς και στήριξης προς το σχολείο μας, τα παιδιά μας και τις οικογένειές τους.