Έχετε λακκάκια στα μάγουλα; Είστε πολύ ξεχωριστοί!

Γράφει η συνεργάτης του Έμβολος Μαρία Αλιμπέρτη – Κατσάνη

Αν είστε από αυτούς που όταν χαμογελούν «κάνουν» λακκάκια στα μάγουλα, να ξέρετε πως είστε πολύ τυχεροί μια και αυτό μπορεί να είναι κληρονομικό χαρακτηριστικό που το έχουν πολύ λίγοι άνθρωποι στην γη.

Τα λακκάκια στα μάγουλα, αυτή η συναρπαστική ατέλεια του προσώπου χαρίζουν στην γυναίκα θηλυκότητα και στον άντρα αρρενωπή όψη, είναι συγχρόνως γοητευτικά αλλά και αγαπησιάρικα τόσο που πολλοί άνθρωποι για να τα αποκτήσουν καταλήγουν στον πλαστικό χειρούργο.

 Στο παρελθόν υπήρχε η Μηχανή για Λακκάκια (Dimple Machine) το 1936, μια δημιουργία της Isabella Gilbert από τη Νέα Υόρκη που πίεζε τα μάγουλα για να δημιουργηθούν λακκάκια.

Σήμερα κάποιοι κάνουν τρύπα στα μάγουλα και περνούν σκουλαρίκια…

Θα πρέπει να νιώθετε ξεχωριστοί και να ξέρετε εμείς οι άλλοι… σας ζηλεύουμε…

Μόνο το 20% του πληθυσμού στην γη έχει λακκάκια στο πρόσωπο.

Μπορεί τα λακκάκια είναι ένα φυσικό ελάττωμα στον μυ των ζυγωματικών του προσώπου, αλλά εμάς μας αρέσουν τέτοια ελαττώματα.

Αν αυτό το χαρακτηριστικό  το αποκτήσατε από κληρονομικότητα είστε τυχεροί γιατί ένας

καλός πλαστικός χειρουργός  θα σας έπαιρνε αρκετά χρήματα για να σας τα δημιουργήσει.

Σύμφωνα με έρευνες οι άνθρωποι που έχουν λακκάκια θεωρούνται πολύ σέξι αλλά και πολύ δημοφιλής και όταν χαμογελούν είναι ιδιαίτερα χαριτωμένοι!

Οι επιστήμονες μας ενημερώνουν πως οι άνθρωποι με λακκάκια στο πρόσωπο δείχνουν πολύ νεότεροι αφού τα λακκάκια είναι κύριο χαρακτηριστικό των μωρών.

Οι πολύ τυχεροί άνθρωποι συχνά είναι αυτοί που έχουν λακκάκια ενώ το 60% των stars του Hollywood  έχει λακκάκια και φημίζονται για την ωραία τους εμφάνιση.

Προηγούμενο άρθροΟ Γιάννης Καφάτος σχολιάζει την επικαιρότητα που μερικές φορές είναι από μόνη της επιθεωρησιακό νούμερο. (και όταν δεν είναι την κάνει!)
Επόμενο άρθροΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Cheesecake με μπανάνες που θα σας τρελάνει! – Δείτε την παραδοσιακή συνταγή στο βίντεο