Έ. Αχτσιόγλου: «Μπορούμε να πείσουμε ότι η πρότασή μας είναι η μόνη που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια νέα εποχή στη χώρα μας»

«Στην περιοδεία που πραγματοποίησα τις προηγούμενες μέρες στη βόρεια Ελλάδα, συνάντησα πολλούς παλιούς και νέους συντρόφους που αφήνουν πίσω τους την απογοήτευση και τις επιφυλάξεις και είναι έτοιμοι να πάρουν την υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα χέρια τους», υπογραμμίζει η Έφη Αχτσιόγλου σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

«Η δική μας συλλογική υπόθεση άλλωστε δεν αφορά έναν στενό κομματικό μηχανισμό. Αφορά έναν πολιτικό χώρο με βαθιές ρίζες, αφορά την Αριστερά, αφορά τον δημοκρατικό και προοδευτικό κόσμο της χώρας στο σύνολό του. Αφορά εκατομμύρια ανθρώπους που ανεξάρτητα από την όποια επιλογή έκαναν στις τελευταίες εκλογές, αναζητούν προοπτική και κοιτούν προς τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», σημειώνει, τονίζοντας πως «η πρόταση της σύγχρονης αριστεράς, είναι η υπόθεση των πολλών». «Μπορούμε να πείσουμε ότι η πρότασή μας είναι η μόνη που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για μια νέα εποχή στη χώρα μας», προσθέτει και συνεχίζει:
«Για να το καταφέρουμε αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να φτιάξουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζικό, σύγχρονο, μεθοδικό που θα πείθει με την αξιοπιστία, την τεκμηρίωση και το περιεχόμενο της πολιτικής του».
«Αξιοποιώντας τη σπουδαία παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, είμαι βέβαιη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνομιλήσει ξανά με την ιστορία. Θα αναλάβει τη διακυβέρνηση όχι για να διαχειριστεί, αλλά για να δημιουργήσει μια Ελλάδα που θα ανταποκρίνεται και θα ξεπερνά τις προσδοκίες της κοινωνικής πλειοψηφίας», καταλήγει η κ. Αχτσιόγλου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΕΦΕΤ: Ανακαλεί κατεψυγμένο σουβλάκι κοτόπουλο, λόγω σαλμονέλας
Επόμενο άρθροΚύπρος – Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν μπορεί να είναι ανεκτή η παρουσία κατοχικού στρατού σε ένα κράτος μέλος της ΕΕ – Διεκδικούμε μια δίκαιη και αμοιβαία αποδεκτή λύση