Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν/ΗΜΑΘΙΑΣ: Διδακτική επίσκεψη μαθητών της Β τάξης του Γυμνασίου Επισκοπής σε επιχειρήσεις της περιοχής

Ιδιαίτερα πετυχημένη διδακτική επίσκεψη πραγματοποίησαν μαθητές της Β τάξης του Γυμνασίου Επισκοπής σε επιχειρήσεις της περιοχής. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις των εργοστασίων και είδαν από κοντά την διαδικασία της γραμμής παραγωγής.

Η πρώτη επίσκεψη έγινε στο εργοστάσιο παραγωγής και συσκευασίας χυμών «Ασπίς» ενώ η δεύτερη στο εργοστάσιο παραγωγής νήματος «Βαρβαρέσος» στο οποίο οι μαθητές, αφού άκουσαν ένα σύντομο ιστορικό του εργοστασίου-το οποίο σήμερα αποτελεί μια πρότυπη βιομηχανία πανελλαδικά και οικονομικό στήριγμα για την τοπική κοινωνία- προχώρησαν στη γραμμή παραγωγής.

Γυμνάσιο ΕπισκοπήςΚράτησαν στα χέρια τους το βαμβάκι, σε κάθε στάδιο του καθαρισμού του και στη συνέχεια σε κάθε στάδιο επεξεργασίας του νήματος. Πλούτισαν την εμπειρία τους και ενθουσιάστηκαν από την εξαιρετική ξενάγηση  και φιλοξενία των υπευθύνων του εργοστασίου.

Προηγούμενο άρθροΕμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: Εγκύκλιος ΕΣΕΕ για τον εξωδικαστικό μηχανισμό
Επόμενο άρθροΠαλαιοχώρι Ημαθίας: Προσωρινή Διακοπή του αγώνα από ξαφνικό μπουρίνι και ανεμοστρόβιλο. Δείτε εικόνες και βίντεο.