Δήμος Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας: Συναυλία Εστία Μουσών-Αφιέρωμα Χ. Αλεξίου

«Τα τραγούδια της Χαρούλας» ερμηνεύει η Μαίρη Δούτση στην συναυλία του Συλλόγου  Γονέων και  Κηδεμόνων της Εστίας Μουσών και του Δήμου Νάουσας (Κυριακή 29 Δεκεμβρίου)

Μια ξεχωριστή συναυλία με τα πολυαγαπημένα τραγούδια της Χαρούλας Αλεξίου διοργανώνει, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, στις  20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας ο Σύλλογος Γονέων και  Κηδεμόνων της Εστίας Μουσών, με την συνδρομή του Δήμου Νάουσας.

Τα τραγούδια της Χαρούλας Αλεξίου θα ερμηνεύσει η αγαπημένη στο κοινό  Ναουσαία καλλιτέχνης Μαίρη Δούτση, ενώ την ενορχήστρωση και επιμέλεια της μουσικής βραδιάς έχει ο καθηγητής Μουσικής Γιάννης Κετάνης (μπουζούκι-βιολί). Συμμετέχουν, επίσης, οι μουσικοί Αντώνης Σαρακατσάνος (πλήκτρα-πιάνο), Στέργιος Παρίζας (κιθάρα), Δημήτρης Δούτσης (μπάσο), Αλέξανδρος Φειδάντσης (μπουζούκι-μπαγλαμά), Ασημίνα Ματζίρη (τύμπανα).

Το μουσικό αφιέρωμα στην μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια θα περιλαμβάνει παλιές και νεότερες επιτυχίες της Χαρούλας Αλεξίου, που αναμένεται να χαρίσουν στο κοινό της Νάουσας ένα όμορφο μουσικό «ταξίδι» στο παρελθόν.

Είσοδος: 5 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Cafe ΣΕΙΡΙΟΣ, CITY ESPRESSO BAR

29 12 2019 Συναυλία αφιέρωμα Χαρούλα Αλεξίου αφίσα

Προηγούμενο άρθροΣτον Τόπο που Γεννήθηκα: Αλλαγή χρονιάς από την Φλώρινα
Επόμενο άρθροΓαλλία: Χριστούγεννα στο Παρίσι στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Στεφάνου