Δημογραφικό και μεταναστευτικό: Κίνδυνος για την επιβίωση του έθνους μας – Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

Τη χρονική στιγμή που η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια συνεχόμενη και επιδεινούμενη οικονομική, κοινωνική, θρησκευτική και εθνική κρίση δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει ότι η μεγίστη εθνική απειλή για τον Ελληνισμό είναι ο συνδυασμός της ραγδαίας δημογραφικής συρρίκνωσης και της μαζικής παράνομης μετανάστευσης.

Οι κρίσεις και οι δοκιμασίες των εθνών, όσο σκληρές και εάν είναι παρέρχονται, η πληθυσμιακή όμως κατάρρευση και η διαφοροποίηση της σύνθεσης του πληθυσμού αποτελούν μια μόνιμη «βλάβη» μη δυνάμενη να θεραπευτεί και έχουσα δραματικά μελλοντικά αποτελέσματα για τις μέλλουσες γενεές.

Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

      Ο ελληνικός πληθυσμός με δείκτη γονιμότητας 1,28 (απαιτείται 2,1 για τη διατήρηση του πληθυσμού) μειώνεται ετησίως κατά 43.000 άτομα, με τάσεις επιδεινώσεως. Δημογραφικά η πατρίδα μας καταρρέει για πέντε λόγους. Πρώτος η μείωση των γάμων και γεννήσεων, δεύτερος η μετανάστευση στο εξωτερικό των νέων κυρίως μορφωμένων, που θα αποτελούσαν την «ελίτ» της χώρας, υπολογίζεται ότι πάνω από 500.000 έχουν ήδη φύγει, τρίτος λόγος η αύξηση της θνησιμότητας, αποτέλεσμα της οικονομικής δυσπραγίας, τέταρτος οι αυτοκτονίες, οι οποίες αποκρύπτονται τα τελευταία χρόνια και πέμπτος οι αμβλώσεις που είναι διπλάσιες των γεννήσεων, ενώ πάνω από 350.000 ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα τεκνοποιήσεως.

      Είναι χαρακτηριστικό ότι η λιτότητα επηρέασε την υγεία του πληθυσμού και αύξησε ραγδαία τους θανάτους. Κυρίως παρατηρούμε αύξηση του ποσοστών θνησιμότητας σε μικρά παιδιά κάτω των 5 ετών και σε ενήλικες άνω των 70 ετών. Από το 2010 το ποσοστό θνησιμότητας αυξήθηκε κατά 17,7%, ενώ παρουσιάζονται και ασθένειες άγνωστες στην χώρα μας λόγω της έλευσης των μεταναστών. Στην απογραφή του 2011 ο συνολικός πληθυσμός της Ελλάδος ήταν 10,9 εκατ και για το 2080 οι πλέον αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για 7,2 εκατ. Εδώ να επισημάνουμε ότι ο μέσος όρος ηλικίας αυξάνεται δραματικά, το 1951 ήταν τα 30 έτη και το 2014 τα 43,5 έτη. Οι νέοι σπανίζουν και η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια χώρα γερόντων ανίκανων να αντιμετωπίζουν τις μελλοντικές προκλήσεις.

      Εκτός όμως της δημογραφικής καχεξίας μας, η όλη κατάσταση επιδεινώνεται και από το μεταναστευτικό. Η επιχειρούμενη, άριστα σχεδιασμένη και οργανωμένη ειρηνική εισβολή χιλιάδων ανεξέλεγκτων μεταναστών, οι οποίοι θα μείνουν μόνιμα στη χώρα μας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι φανατικοί μουσουλμάνοι που δεν επιθυμούν να αφομοιωθούν, αλλά να αφομοιώσουν τους γηγενείς. Ταυτόχρονα τα λοιπά ευρωπαϊκά έθνη δεν επιδεικνύουν καμία αλληλεγγύη και ουσιαστικά κλείνουν τα σύνορά τους στις μεταναστευτικές ροές. Δυστυχώς τα ευρωπαϊκά σύνορα δεν είναι τα ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά τα βόρεια σύνορα της χώρας μας. Η Τουρκία για τους δικούς της ευνόητους λόγους θα συνεχίσει να στέλνει λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και η Ευρώπη θα τους εγκλωβίζει στην χώρα μας μετατρέποντας την σε ένα μεγάλο πολυεθνικό, πολυθρησκευτικό και πολυφυλετικό στρατόπεδο. Οι νέοι μετανάστες από την Ασία και την Αφρική θα αυξάνονται και θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα γερασμένο και μαλθακό έθνος. Ένα έθνος ή κατά το ορθότερο και σύμφωνα με τους εθνομηδενιστές, λαό, που έχει γαλουχηθεί με τους λεκτικούς φερενζέδες τους μισελληνισμού τον «ανθρωπισμό» και τον «ρατσισμό».

     Πολλοί αναλυτές υποστηρίζουν και ελπίζουν ότι αυτή η μεταναστευτική πλημμυρίδα των μουσουλμάνων προς τη χώρα μας και την Ευρώπη θα σταματήσει ή θα μειωθεί. Οι στατιστικές δυστυχώς είναι αδιάψευστοι μάρτυρες του τι θα ακολουθήσει τα προσεχή χρόνια. Ο πληθυσμός της Αφρικής, που σήμερα ανέρχεται σε 1,26 δις το 2100 θα φράσει τα 4,5 δις κατοίκους, ενώ ανάλογες αυξήσεις αναμένονται και σε πολλά ασιατικά κράτη. Το χαμηλό βιοτικό επίπεδο των Ηπείρων αυτών θα ωθήσει μεγάλους πληθυσμιακούς όγκους προς την πλουσιότερη, ακμάζουσα, αλλά γερασμένη Ευρώπη.

    Εάν δεν ληθφούν άμεσα μέτρα για την αναχαίτιση αυτής της μαζικής ανθρώπινης μουσουλμανικής εισβολής είναι βέβαιο ότι η πατρίδα μας θα πάψει να υπάρχει, τουλάχιστον όπως την ξέρουμε σήμερα. Υπάρχουν τέτοια μέτρα; Φυσικά και υπάρχουν αρκεί να το επιθυμεί η χώρα μας, όπως  υπάρχουν μέτρα και για την βελτίωση της οικτρής δημογραφικής καταστάσεως της Ελλάδος. Το ερώτημα είναι εάν οι ελληνικές κυβερνήσεις επιθυμούν πραγματικά να επιλύσουν το μείζον αυτό θέμα ή όχι. Όλες οι σημερινές ενδείξεις τείνουν να μας πείσουν ότι το όλο ζήτημα αντιμετωπίζεται μάλλον με επιπολαιότητα και αδιαφορία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το δημογραφικό θα λυθεί με τους μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι παρεμπιπτόντως θα «σώσουν» και την ελληνική οικονομία. Εάν είναι αυτή η επίσημη θέση και κάποιων υψηλόβαθμων κυβερνητικών και όχι μόνο στελεχών τότε ας ζητήσουμε από τον φίλο μας τον Ερντογάν να μας στείλει και μερικά εκατομμύρια Τούρκους να λύσουμε διαπαντός κάθε εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό μας πρόβλημα, μετατρέποντας την χώρα μας σε δυτική επαρχία της Τουρκίας ή κατά το ορθότερο της νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Προηγούμενο άρθροΗ ζοφερή πραγματικότητα σε αριθμούς… – Γράφει ο Δημήτρης Χριστούλιας
Επόμενο άρθροΠλήρης οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων και νομική προστασία είναι οι κύριες καλύψεις των Έλληνων οδηγών όταν ασφαλίζουν τα οχήματά τους
O αντιστράτηγος Λάζαρος Σκυλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 4 Οκτωβρίου 1961. Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Ευελπίδων (1979-1983) ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού και συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Σχολή Πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις του όπλου του, μεταξύ των οποίων διετέλεσε διοικητής υπομονάδων και μονάδων πυροβολικού μάχης και αντιαεροπορικού πυροβολικού, αξιωματικός τακτικού ελέγχου, επιχειρήσεων και πληροφοριών. Επίσης τοποθετήθηκε σε θέσεις επιτελείων σχηματισμών, διευθυντής στρατιωτικής εκπαίδευσης στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, καθώς και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Υπηρέτησε στο ΓΕΕΦ (Κύπρο), στο Αφγανιστάν, ως αξιωματικός μελλοντικών επιχειρήσεων, και Ακόλουθος Άμυνας στην Κίνα. Αποστρατεύτηκε το 2016, ως διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης. Έχει αποφοιτήσει από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του όπλου του, την ΑΔΙΣΠΟ και την ΣΕΘΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, του τμήματος Ιστορίας Χωρών Χερσονήσου του Αίμου και Τουρκολογίας, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στις Στρατηγικές Σπουδές του τμήματος του Γαλλικού Πανεπιστημίου στην Αθήνα, Pari 2.