Δήλωση του Αναπλ. Τομ. Εξωτερικών της Ν.Δ. κ. Σ. Καλαφάτη για την επέτειο της υπογραφής της συνθήκης προσχωρήσεως της Ελλάδας στην Ε.Ο.Κ.

Στον πυρήνα της Ευρώπης με πίστη στην παρακαταθήκη του ιδρυτή της Ν.Δ.

O Αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α΄Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, κ.  Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή τη συμπλήρωση 39 ετών από την υπογραφή της Συνθήκης Προσχωρήσεως της Ελλάδας στην τότε Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (Ε.Ο.Κ.), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σαν σήμερα, πριν 39 χρόνια, ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, με τη μοναδική του οξυδέρκεια, έβαλε την Ελλάδα στην αφετηρία μιας μακράς ευρωπαϊκής πορείας, που μέχρι και σήμερα προσφέρει ουσιαστικά θετικά αποτελέσματα για τον τόπο και τους πολίτες. Η Νέα Δημοκρατία, πιστή στην παρακαταθήκη του ιδρυτή της, συνεχίζει να υποστηρίζει σταθερά τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας. Δείχνει και σήμερα το δρόμο προς το μέλλον και την κοινή πρόοδο της Ευρώπης, με την Ελλάδα στον πυρήνα της Ε.Ε.».

Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση Α. Λοβέρδου στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ προς τον Γ.Γ Γενς Στόλτενμπεργκ για τους δύο κρατούμενους στην Τουρκία
Επόμενο άρθρο«Εξαφανίσθηκαν» οι πιο βίαιοι ανεμοστρόβιλοι στις ΗΠΑ – Στην Ελλάδα έχουν υπάρξει 30 από το 1843 μέχρι σήμερα με οκτώ θύματα, σύμφωνα με το meteo του ΕΑΑ