Δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ Μανταλένας Παπαδοπούλου για τις «χάντρες» και τα καθρεφτάκια του κ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ

Μανταλένα Παπαδοπούλου Mantalena

«Χάντρες και καθρεφτάκια επιχείρησε να μοιράσει από τη ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης στους Έλληνες πολίτες. Ακόμη και ο βαρόνος Μινχάουζεν, ο μεγαλύτερος ψεύτης όλων των εποχών θα κοκκίνιζε από ντροπή.

Υποσχέθηκε μειώσεις φόρων, ΕΝΦΙΑ, ασφαλιστικών εισφορών για όλους και επιπλέον αφορολόγητο για τη στήριξη των πιο ευάλωτων οικογενειών, παράλληλα με τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων – αν βεβαίως καταφέρει να πείσει, όπως είπε, τους εταίρους! – χωρίς να μπορεί να εξηγήσει με ποιον τρόπο θα τα υλοποιήσει και από που θα βρει τα χρήματα. Προφανώς, θα τα αντλήσει από τις μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο, τις επιπλέον μειώσεις μισθών και συντάξεων και την απόλυτη φτωχοποίηση, σε βαθμό εξαθλίωσης, των εργαζομένων.

Ο ελληνικός λαός αντιλήφθηκε πολύ καλά το «όραμα» του κ. Μητσοτάκη για την Ελλάδα: Θέλει να την ξεπουλήσει όσο-όσο και γρήγορα μάλιστα και να την καταστήσει τον πλέον ασφαλή παράδεισο για τους συστηματικά φοροδιαφεύγοντες και όσους εμπλέκονται στις διάφορες λίστες Λαγκάρντ. Υποσχέθηκε, άλλωστε, ξεδιάντροπα την οριστική παραγραφή και την απόλυτη ασυλία όσων εμπλέκονται σε αυτές τις λίστες. Να μη βιάζεται ο κ. Μητσοτάκης. Οι Έλληνες πολίτες δεν θα του κάνουν το χατίρι.

Υ.Γ: Δεν μας εξέπληξε καθόλου το ότι κάλυψε απόλυτα τον ακροδεξιό αντιπρόεδρό του. «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει». Να τον χαίρεται…».

 

 

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη του Θανάση Θεοχαρόπουλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «Παγκόσμια πρωτοτυπία αν δεν ενωθούν οι Κ.Ο. μετά την εκλογή αρχηγού»
Επόμενο άρθρο«Οι Έλληνες αδυνατούν να ανταποκριθούν στην υπερφορολόγηση που επέβαλλε η Κυβέρνηση Τσίπρα»