ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2016-2017

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας διοργάνωσε τη Γιορτή Λήξης Σχολικού Έτους 2016-2017 για την παρουσίαση των καινοτόμων δράσεων που υλοποιούνται στα σχολεία ευθύνης της (προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, καλών πρακτικών), στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας (Μεντρεσέ Τζαμί),  την Τετάρτη 3 Μαΐου  και την Πέμπτη 4 Μαΐου από τις 8:45 έως τις 13:30.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκαοκτώ σχολεία και παρουσιάστηκαν πέντε καλές διδακτικές πρακτικές, ένδεκα προγράμματα πολιτιστικών θεμάτων, εννέα προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, ένα πρόγραμμα αγωγής υγείας, έξι προγράμματα αγωγής σταδιοδρομίας και πέντε ευρωπαϊκά προγράμματα. Οι  παρουσιάσεις των σχολείων ήταν όλες πολύ ενδιαφέρουσες και άρτια οργανωμένες.

Τα σχολεία που πήραν μέρος είναι το Μουσικό Σχολείο Βέροιας, το Φιλίππειο-1ο Γυμνάσιο Βέροιας, το 3ο Γυμνάσιο Βέροιας, το 4ο Γυμνάσιο Βέροιας, το 3ο Γυμνάσιο Νάουσας, το Γυμνάσιο Κοπανού, το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας, το Γυμνάσιο Μελίκης, το Γυμνάσιο Τρικάλων, το 3ο ΓΕΛ Βέροιας, το 4ο ΓΕΛ Βέροιας, το 5ο ΓΕΛ Βέροιας, το 2ο ΓΕΛ Νάουσας, το 1ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας, το ΓΕΛ Μελίκης, το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας, το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας και το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Βέροιας.

Ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας για την ευγενική παραχώρηση του Παύλειου Πολιτιστικού Κέντρου και τη γενικότερη συμπαράσταση στο έργο μας.

Προηγούμενο άρθρο2ο αντάμωμα Επισκοπιανών – «Επισκοπιανά Μασλάτια» την Κυριακή 28 Μαΐου
Επόμενο άρθροΒέροια: SOLD OUT τα εισιτήρια για την Παράσταση ‘DELIVERY ΓΕΛΙΟΥ’ με τον Μάρκο Σεφερλή!!! – Στο Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ