Διανομή τροφίμων και σχολικών στις ωφελούμενες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας

Διανομή τροφίμων και σχολικών στις ωφελούμενες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας από αύριο Τρίτη 26, έως και την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου

 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τη μηνιαία διανομή τροφίμων, στις ωφελούμενες οικογένειες – μέλη του, για τον μήνα Σεπτέμβριο από αύριο Τρίτη 26 έως και την Πέμπτη 28/09/2023.

Παράλληλα με τη διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί και διανομή σχολικών ειδών στις ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος με παιδιά.

Σημείο διανομής:
Κτίριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Πλ. Σιδηροδρομικού Σταθμού, τηλ. 2333053071 & 2).

Ώρες:
09:30 π.μ. έως 14:30 μ.μ.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid19

Οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν sms, οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Υπενθυμίζεται ότι, το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Αλεξάνδρειας εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», άξονας προτεραιότητας: «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.).

Κοινωνικό Παντοπωλείο Σχολικά και τρόφιμα

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση για τα έργα και τις υποδομές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της ΠΚΜ για έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων