Δ. Νάουσας: Αίτημα προς διάθεση χρήσεως ενός Λεωφορείου μεταφοράς προσωπικού

 Παραχώρηση ή μη προς διάθεση χρήσεως ενός Λεωφορείου μεταφοράς προσωπικού από το Δήμο Η.Π. Νάουσας στο Περιφερειακό Σύνδεσμο Φορέων Διαχείρισης Στερών Αποβλήτων(Φο.Δ.Σ.Α) Κεντρικής Μακεδονίας για δύο χρόνια.

Με την υπ’ αριθμόν 31η συνεδρίαση και αριθμό απόφασης 382/09-11-2021 του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων(Φο.Δ.Σ.Α) Κεντρικής Μακεδονίας όπου αιτείται, για δύο χρόνια, την εκ νέου ανανέωση της διάθεσης χρήσης ενός λεωφορείου μεταφοράς προσωπικού, εργοστασίου κατασκευής IVECO, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ 5807, το οποίο ανήκει στο Δήμο Νάουσας και λήγει στις 28/12/2021.

Ο ΦΟΔΣΑ ζητάει την διάθεση για χρήση του λεωφορείου μεταφοράς προκειμένου να χρησιμοποιηθεί της για την μεταφορά του προσωπικού της σε διάφορους χώρους ΧΥΤΑ, ΣΜΑ, και λοιπούς χώρους εντός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που είναι η χωρική της αρμοδιότητα της, σύμφωνα με το άρθρο 13 της υπ’ αριθμ. 129/2534/20-01-2010 Κ.Υ.Α.(ΦΕΚ 108 Β). Ο ΦΟΔΣΑ θα αναλάβει για το διάστημα της διάθεσης όλα τα σχετικά έξοδα του λεωφορείου(Κ.Τ.Ε.Ο., ασφαλιστική κάλυψη, τέλη κυκλοφορίας, καύσιμα, συντήρηση κτλ).

Το ΔΣ καλείται να αποφασίσει για την παραχώρηση ή μη προς διάθεση χρήσεως ενός Λεωφορείου μεταφοράς προσωπικού από το Δήμο Η.Π. Νάουσας στο Περιφερειακό Σύνδεσμο Φορέων Διαχείρισης Στερών Αποβλήτων(Φο.Δ.Σ.Α) Κεντρικής Μακεδονίας για δύο χρόνια από τις 29/12/2021 έως 28/12/2023.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος. Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας

Βασιλειάδης Χρήστος

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή λειτουργίας αύριο Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, του 1ου Νηπιαγωγείου Μελίκης λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος
Επόμενο άρθροΟ Γ. Οικονόμου στο «Mega»