Cooking recipes: Lasagna with zucchini and Greek feta

Λαζάνια με κολοκύθια

Lasagna with zucchini and Greek feta –  by Anna Katachana

Ingredients:

Άννα Καταχανά Katahana
by Anna Katachana

1 kg grated zucchini
5 eggs
1 package of lasagna
2 tbsp. salt
1 tbsp. pepper
250 gr of Greek feta
A little Gouda
A little turkey or bacon
A little oil for the filling and a little oil for the pan

 

How to make:

Mix all the ingredients except the lasagna.

Λαζάνια με κολοκυθάκια και φέτα Lasagna with zucchini and Greek feta 2Grease the baking pan and place a layer of lasagna.

Λαζάνια με κολοκυθάκια και φέτα Lasagna with zucchini and Greek feta 3Add 2/4 of the mixture and add a layer of lasagna. Put ¼ of the mixture and our last lasagna and the rest of our mixture.

Λαζάνια με κολοκυθάκια και φέτα Lasagna with zucchini and Greek feta 4Bake in a preheated oven at 180 ° C for 1 hour and 15 minutes or until it gets some color.

Λαζάνια με κολοκυθάκια και φέτα Lasagna with zucchini and Greek feta 5Good appetite!

 

Προηγούμενο άρθροΑντίο κυτταρίτιδα φτιάχνοντας Scrub με καφέ! – Γράφει η Μαρία Αιμπέρτη – Κατσάνη
Επόμενο άρθροΤην άλλη εβδομάδα η εκδίκαση στην ΕΠΟ της έφεσης της ΑΕ Αλεξάνδρειας για το παιχνίδι Άραχος -Τρίκαλα .