Χειροποίητα Φυσικά Σαπούνια Esthique natural cosmetics: Αναδείξτε τον καλύτερό σας εαυτό

Άψογα χαρακτηριστικά, αρυτίδωτα πρόσωπα, μεγάλη απώλεια κιλών και άλλες υπερβολές, που ήρθαν τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο μέσα από την εικόνα της τέλειας γυναίκας των διαφημίσεων, μπαίνουν κάτω από το φακό της αμφισβήτησης. H υγιής και περιποιημένη γυναίκα είναι στην επικαιρότητα και επιτέλους μοιάζει πολύ περισσότερο σε εμάς τις καθημερινές γυναίκες.

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, που καμπάνιες πολύ γνωστών και μεγάλων εταιρειών βασίζονται σε γυναίκες της διπλανής πόρτας και όχι σε μοντέλα. Eίναι σίγουρο πως καμία γυναίκα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την εικόνα μιας τέλειας ύπαρξης (η οποία, εξάλλου, δεν είναι και πραγματική, αλλά προκύπτει ύστερα από αρκετή επεξεργασία με σύγχρονα μέσα). Kαθεμία από εμάς, όμως, μπορεί να κάνει μικρές αλλά σημαντικές βελτιώσεις στην εμφάνισή της, όχι για να μοιάσει σε κάποιαν άλλη, αλλά για να αναδείξει τον καλύτερό της εαυτό.

Εξάλλου δεν χρειάζονται ακραίες αλλαγές για να δείχνετε πιο όμορφες. Αρκεί να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ. Λαμπερή επιδερμίδα, υγιή μαλλιά και φυσικό μακιγιάζ αρκούν για να βελτιώσουν σημαντικά την εμφάνισή σας.

Σύμμαχος μας στην προσπάθεια μας να φαινόμαστε όμορφες αλλά ταυτόχρονα φυσικές είναι τα καλλυντικά Esthique Natural Cosmetics.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Προηγούμενο άρθροΙνστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας “Αρχιπέλαγος”: Προκλητική & Καταστροφική Αλιεία από Τουρκικές Μηχανότρατες στα Ελληνικά Νερά
Επόμενο άρθρο2η ημέρα Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας