Χαλκηδόνα: Τα υπέροχα εγκαίνια του Boston 2 στην Χαλκηδόνα. Δηλώσεις – Βίντεο – Φώτο

Το κοσμικό γεγονός της ημέρας που έκλεψε την παράσταση στην πόλη της Χαλκηδόνας, ήταν τα εγκαίνια του πρωτοποριακού BOSTON Breakfast  Coffee & More Νο 2 που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 14 στην Χαλκηδόνα.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Ο Χρήστος Μπρισίμης, ένας νέος άνθρωπος με εμπειρία στη καφεστίαση δημιούργησε ένα καινούργιο χώρο το Boston all day Café snack Νο 2, που έλειπε από την πόλη της Χαλκηδόνας. Ένα πολύ όμορφα διακοσμημένο σε minimal ρυθμούς café με ωραία ατμόσφαιρα, μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς φιλόξενους χώρους, νέους ανθρώπους με χαμόγελο που σερβίρει σούπερ σάντουιτς, ζεστά και κρύα, burger, φρέσκους χυμούς γλυκά, σφολιάτες, hot dog, παγωτά και πολλά είδη τσαγιού.

Σήμερα 17 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος με μεγάλη παρουσία κόσμου, ο οποίος έδειξε την εμπιστοσύνη του στον νέο εγχείρημα του Χρήστου Μπρισίμη που ξέρει να δίνει σημασία στη λεπτομέρεια και να αφουγκράζεται τα “θέλω” του πελάτη. Tυχαία νομίζετε τα all day café του γράφουν ιστορία… από Το My Place στο Πλατύ,  στην Αλεξάνδρεια τώρα στην Χαλκηδόνα και αύριο ….

Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα!!!

Βοston Coffee & More 2. Εθνικής Αντιστάσεως 14 Χαλκηδόνα.

Τηλέφωνο 2391910275.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο: