Ας σοβαρευτούμε επιτέλους! – Γράφει ο Ακεψιμάς Αποστολίδης

Η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να γράψω. Παρατηρούσα όμως τα γραφόμενα άλλων καθώς και τους δημοσιογράφους σε εφημερίδες, site και τηλεόραση. Θα αρχίσω να πιστεύω ότι τελικά μας «ψεκάζουν». Πώς είναι δυνατόν σε μια χώρα  όπως η Ελλάδα που συνεχώς καθημερινά ο μισθός με μαθηματική ακρίβεια μειώνεται, τα ποσοστά της κυβέρνησης να μεγαλώνουν; Ας σοβαρευτούμε επιτέλους πατριώτες και ας δούμε την αλήθεια. Ποια η θέση της Νέας Δημοκρατίας για το Μακεδονικό τότε; Και ποια τώρα; Ότι είστε απάτριδες το ξέρουμε ως φιλελε που είστε..

Γράφει ο Ακεψιμάς Αποστολίδης

Ποια η θέση για τους πρόσφυγες που τόσο κατηγορούσατε; Τώρα, αντί να τους διώξετε, διορίζετε δικούς σας με παχυλούς μισθούς! Τους θέλετε άλλωστε τους μετανάστες για φθηνό εργατικό προσωπικό. Αντί να βοηθήσετε και να επιδοτήσετε τους έλληνες  εργάτες της γης, επιδοτήσατε τους ξένους .

Βασική αρχή του φιλελευθερισμού..

Ας σοβαρευτούμε κύριοι… Ετοιμάσατε ένα έργο στην Αθήνα  ενδεικτικού προϋπολογισμού 1.108.165 ευρώ και μετά τον διαγωνισμό που έγινε, διαμορφώθηκε στα 1.020.560 ευρώ. Ουσιαστικά τι έγινε; Μετά τη δημοπρασία, αντί για 5700 € το παγκάκι θα στοιχίσει 5.297 €  και η ζαρντινιέρα αντί για 5000 € θα στοίχισει 4.600 €.

Η απάντησή σας σε όλα αυτά είναι ότι πρόκειται για ειδικές κατασκευές, αντιβανδαλ χρώματα και και και ..Ας σοβαρευτούμε για ακόμα μια φορά κύριοι. Το ποσοστό της έκπτωσης ήταν στα 7,9% όταν στα περισσότερα και δύσκολα έργα μέσο όρο το ποσοστό της έκπτωσης είναι πάνω από 30%. Όποιος ζητήσει περισσότερα στοιχεία είμαι εδώ, υπεύθυνα και σοβαρά να του δείξω το τιμολόγιο μελέτης και της σύμβασης.

Ποια ήταν τα σοβαρά site που χρηματοδοτήσατε για τον Covid 19; Ποιο ήταν το κριτήριο της σοβαρότητας;

Ετοιμάζετε site από τραπεζίτες  «βρες σπίτι μέσω πλειστηριασμού». Έτοιμες λοιπόν οι τράπεζες με τις ευλογίες της κυβέρνησης να αρπάξουν πρώτες κατοικίες από φτωχές οικογένειες..  ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ  έλεγαν οι δεξιοί πατριώτες..

Σε δημόσια διαβούλευση, το χουντικό νομοθετικό έκτρωμα που τιτλοφορείται ως «νομοσχέδιο για τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις» και που η κυβέρνηση σκοπεύει να φέρει προς ψήφιση στο κοινοβούλιο.

Κύριοι για ακόμα μια φορά σοβαρευτείτε. Υπάρχουν άνθρωποι που πολεμάν και αγωνίζονται και δεν θα σας αφήσουν. Και αυτό το νομοσχέδιο μόνο θύελλες θα φέρει.

Ιδιωτικοποιείτε το μεγαλύτερο αγαθό του πλανήτη, το νερό. Ακόμα και καθηγητές δικοί σας, σας προειδοποιούν να μην το κάνατε, αλλά εσείς εκεί τον χαβά σας..

Κύριοι σοβαρευτείτε..

Εν μέσω πανδημίας θεωρείτε ότι η Αθήνα έχει ανάγκη από παγκάκια των 4600 €,  τότε μάλλον έχετε άγνοια των πραγμάτων, γιατί δεν ξέρετε ότι ο βασικός μισθός είναι 560 € και ότι με ένα παγκάκι ζει ένας άνεργος!

Και μετά από όλα αυτά, τα ποσοστά της κυβέρνησης μεγαλώνουν και σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει τί ψηφίσατε, γιατί απλά ο κόσμος σ΄αυτήν την περίπτωση πιάστηκε θύμα και η κυβέρνηση τον κορόιδεψε. Το μόνο που θα πω είναι:

ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!