Άρης Παλαιοχωρίου: Ανακοίνωση για τη διαιτησία

Άρης Παλαιοχωρίου: Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στο ματς με τον Κοπανό.

Χθες 24/1/20 στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας από αυτές που ο χαρακτηρισμός “εχθρική” είναι μάλλον επιεικής. Ο διαιτητής της αναμέτρησης εφάρμοσε ξεκάθαρα δύο μέτρα και δύο σταθμά θέλοντας πάση θυσία να ανατρέψει τις ισορροπίες του αγώνα, κλείνοντας τα μάτια σε δύο πέναλτι και γεμίζοντας την ομάδα μας με κίτρινες κάρτες.

Είναι ντροπή για τον αγώνα που δίνουν οι αθλητές και οι παράγοντες της ομάδας μας να γινόμαστε μπαλάκι από διαιτητές που δεν πρέπει να σφυρίζουν ούτε σε παιδικό πρωτάθλημα. Με όση επιείκεια μπορεί να δείξει κανείς, ο συγκεκριμένος διαιτητής μόνο ως ανεπαρκής μπορεί να χαρακτηριστεί, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να χαρακτηριστεί εντεταλμένος.

Κατανοούμε ότι έχουμε επιλέξει τον καθαρό και συνάμα δύσκολο δρόμο και θα επιμείνουμε σε αυτή την απόφασή μας, όμως δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να προσβάλει τον κόπο και τον ιδρώτα πρώτα τον ποδοσφαιριστών μας και μετά τον δικό μας. Δεν ζητάμε χάρες, ζητάμε το αυτονόητο. Ίση αντιμετώπιση μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου χωρίς ανεπαρκείς ή εντεταλμένες (διαλέξτε εσείς) διαιτησίες.

Όσο φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος βλέπουμε διαιτητές να κάνουν κάποια λάθη που όσο και να θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι ανθρώπινα και να τα δικαιολογήσουμε, μας βάζουν σε σκέψεις ότι γίνονται για διαφορετικούς σκοπούς, ελπίζουμε να μην επανέλθουμε και να μας αφήσετε να διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν.

Το Δ.Σ Του ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

Προηγούμενο άρθροΓ΄ ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος (9η αγων.): Αποτελέσματα – Βαθμολογία – Επόμενη αγωνιστική
Επόμενο άρθροΒόλεϊ κορασίδων: ΓΑΣ Μελικής- Μ. Αλέξανδρος Τρίκαλων 0-3