
Αποκλειστική και ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε στο emvolos.gr, ο απερχόμενος πρόεδρος και εσχάτως διοικητικός παράγοντας του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης Κώστας Βλάχος.
Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος
Η συζήτηση ξεκίνησε εξιστορώντας ο ίδιος τα εντυπωσιακά επιτεύγματα της ομάδας την τελευταία εξαετία. Πρωτάθλημα και κύπελλο ΕΠΣ Πέλλας, πρώτος στα μπαράζ ανόδου και δύο ζηλευτές σεζόν στη Γ Εθνική πέρυσι και πρόπερσι όπου κατάφερε να σωθεί αρκετά άνετα. Αποκορύφωμα ήταν η προπέρσινη πορεία στο κύπελλο Ελλάδας φτάνοντας στους 24 του θεσμού και αποκλείοντας τη Νίκη Βόλου, ομάδα της superleague 2.
Όσο αφορά τον ίδιο, υπογράμμισε ότι με αυτόν στο τιμόνι η ομάδα όχι απλώς έφτασε αλλά τρύπησε το ταβάνι της, οπότε έφτασε η στιγμή της αποχώρησής του από την διοίκηση του συλλόγου. Ήταν ένας κύκλος που άνοιξε με την ομάδα να ξεκινάει από χαμηλά το 2020 και κλείνει με τη συμμετοχή της στον δύσκολο 1ο όμιλο της Γ Εθνικής για τρίτη συνεχή χρονιά.
Τέλος, ο Κώστας Βλάχος τόνισε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί παραγοντικά με κάποιον άλλο Σύλλογο, παραμένοντας πιστός φίλος και αρωγός στην προσπάθεια του αγαπημένου του Απόλλωνα.
Δείτε το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη:
——-










