Απ. Βεσυρόπουλος: «Στην τελική ευθεία τρία έργα που αναβαθμίζουν τις υποδομές της δημόσιας υγείας σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια»

«Τρία ακόμη μεγάλα έργα με τη σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας στην Ημαθία μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης» αναφέρει ο Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Συγκεκριμένα είναι ήδη σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου στα εξής έργα:

1ον) Ολική αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων και των ενεργειακών υποδομών του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας με παράλληλα δημιουργία και ανάπτυξη Ιατρείων Διαχείρισης Χρόνιων Νοσημάτων.

Πρόκειται για ένα έργο με προϋπολογισμό 1,3 εκ. ευρώ που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης ενώ θα υπάρξει και πρόσθετη χρηματοδότηση για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού στο αναβαθμισμένο Κ.Υ Αλεξάνδρειας.

2ον) Κτιριακές παρεμβάσεις στο Νοσοκομείο Νάουσας με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών  του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

3ον) Ανακαίνιση και αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών  και Τακτικών Ιατρείων στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας. Ο προϋπολογισμός για τα έργα των Νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας θα αγγίξει τα 2.791.661 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%.

Σε δήλωσή του, ο κ. Βεσυρόπουλος τονίζει:

«Είναι μία από τις πιο όμορφες στιγμές της πολιτικής μου διαδρομής καθώς μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης τρία μεγάλα και σημαντικά έργα που αλλάζουν τον υγειονομικό  χάρτη και αναβαθμίζουν τις υποδομές της δημόσιας υγείας στην Ημαθία αλλά και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Τρία έργα για τα οποία αγωνίστηκα για να γίνουν πράξη, είναι πλέον στη διαδικασία επιλογής αναδόχου για να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου.

Αυτά είναι έργα για τον πολίτη, έργα για την τοπική κοινωνία και την ευρύτερη περιοχή».

Βεσυρόπουλος 2 2 Βεσυρόπουλος 1 2

Προηγούμενο άρθροΓ.Π.Α.Δ.: 27-5-2023 Συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή των Σερρών για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Επόμενο άρθροΟι εξαγωγείς βάμβακος για στους σεισμοπλήκτους