Ανακοίνωση ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ για τον βανδαλισμό περιπτέρου

Χθες το βράδυ ( Παρασκευή 7/6) , μέσα στο σκοτάδι, με τη γνωστή θρασύδειλη πρακτική που χαρακτηρίζει αυτό το χώρο, “ άγνωστα” φασιστοειδή βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στη πόλη της Βέροιας.

Το ίδιο βράδυ λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί γλέντι που διοργάνωσε η ΚΟ Βέροιας του ΚΚΕ με πλήθος μελών και οπαδών δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και αγώνα μπροστά στη μάχη της κάλπης στις 9 Ιούνη.

Είναι προφανές πως η πετυχημένη μάχη που δίνει το ΚΚΕ τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά στη περιοχή για δυνατό ΚΚΕ παντού, για να αποδυναμωθούν τα κόμματα της ΕΕ, της εκμετάλευσης, των λόμπι και των μεγάλων ομίλων, των ιμπεριαλιστικών πολέμων και της εμπλοκής της χώρας ώστε να σηκώσουν κεφάλι οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς, ενοχλεί αφεντικά και τα φασιστοειδή μαντρόσκυλα τους γι’ αυτό και τα αμολούν τέτοιες μέρες με σκοπό να τρομοκρατήσουν και να χτυπήσουν το εργατικό κίνημα και το ΚΚΕ.

Τους απαντάμε πως είναι βαθιά γελασμένοι και πως ο λαός τους στέλνει καθημερινά με τον αγώνα του στην πραγματική τους θέση, στο σκουπιδοτενεκέ όπου και ανήκουν όσες προσπάθειες και αν κάνουν τα αφεντικά τους για να τους βγάλουν στον “αφρό”.

Την απάντηση θα την λάβουν ηχηρά τόσο το βράδυ της Κυριακής με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ παντού αλλά κυρίως θα τη λάβουν το επόμενο διάστημα στους χώρους δουλειάς, στους αγώνες που έρχονται, εκεί που ο φασισμός απομονώνεται πραγματικά.

Με την ψήφο του ο λαός μπορεί να δώσει πληρωμένη απάντηση σε εργοδοσία και φασιστοειδή ενισχύοντας το ΚΚΕ παντού.

3 2

Προηγούμενο άρθροΤροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική
Επόμενο άρθροΣπύρος  Θεοδ.  Κουτσοχρήστος: Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος εγκαινίασε τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Γέρακα – Αττικής