Ανακοίνωση ΑΡΣΥ (ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κατά την συγκρότηση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν. Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας,  το ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ έκανε πολλά βήματα πίσω και επέστρεψε στο ζοφερό του παρελθόν.

Οι δυνάμεις της ΔΑΚΕ και της πρώην ΠΑΣΚ, που βύθισαν τη χώρα στη χρεωκοπία, διέλυσαν, απαξίωσαν και οδήγησαν το συνδικαλιστικό κίνημα σε διαφθορά και διαπλοκή, ομονόησαν για μια ακόμα φορά και μοίρασαν μεταξύ τους τις θέσεις της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Αγνόησαν τη λογική της αναλογικής αντιπροσώπευσης στο Προεδρείο και άφησαν έξω τις δυνάμεις της ΑΡΣΥ και του ΠΑΜΕ.

Η προοπτική τους είναι να κρατήσουν για μια ακόμη φορά τους εργαζόμενους σε απραξία μακριά από συλλογικές και μαζικές διεκδικήσεις.

Δεσμευόμαστε ότι εμείς, όπως τόσα χρόνια τώρα, άσχετα από θέσεις και οφίτσια, θα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στο Δημόσιο, για να προωθήσουμε συλλογικά και αποτελεσματικά κάθε δίκαιο αίτημά τους.

ΑΡΣΥ (Αριστερή Συνεργασία)

Κωνσταντινόπουλος Βασίλης

Ματόπουλος Αντώνης

(Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΑΔΕΔΥ Ημαθίας)

 

Προηγούμενο άρθροΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Οι φόροι της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εκτινάσσουν την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης»
Επόμενο άρθροΔήλωση της εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ. Μανταλένας Παπαδοπούλου για την απόφαση των Αλβανικών αρχών να κατεδαφίσουν τις κατοικίες των Ελλήνων στη Χειμάρρα