ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Την Κυριακή 3 Μαΐου έπεσε και επίσημα για εμάς η αυλαία του πρωταθλήματος μας. Στον χθεσινό αγώνα η ομάδα μας κατάφερε και κέρδισε τον τίτλο του ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. Αγώνα στον οποίο αντιμετωπίσαμε την ομάδα του Κεραυνού Επισκοπής και καταφέραμε να επικρατήσουμε στην διάρκεια της παράτασης. Το τελικό σκορ 1-3. Και τα 3 τέρματα για την ομάδα μας πέτυχε ο εκπληκτικός Κώστας Κίτσας.

 Ως διοίκηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας Κυριάκο Καρασαββίδη για την εξαιρετική προσπάθεια του, με την οποία κατάφερε και έβγαλε την ομάδα μας αήττητη πρωταθλήτρια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες της ομάδας μας για τον ήθος , την αγάπη και το φιλότιμο που έδειξαν όλη την διάρκεια της χρονιάς.

 Τους χορηγούς μας για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση τους, τόσο οικονομική όσο και ηθική, οι οποίοι συνέβαλλαν και αυτοί στην φετινή επιτυχία.

 Τους γιατρούς της ομάδας την κ. Αμοιρίδου και τον κ. Χασάπη που παρείχαν αφιλοκερδώς της υπηρεσίες τους.

 Να ευχαριστήσουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο που κατάφερε και βρέθηκε δίπλα μας και στήριξε από την αρχή αυτήν την προσπάθεια.

Να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣ Ημαθίας και τους διαιτητές για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος.

 Η κατάκτηση της 1ης θέσης και μάλιστα ξεκινώντας  με τους -12 βαθμούς για εμάς αποτελεί θρίαμβο και οφείλεται στην σωστή χημεία που υπήρξε μεταξύ διοίκησης , προπονητικού team και παικτών. Είναι ένα δείγμα το τι μπορούνε να πετύχουν προπονητής και παίκτες όταν δίνεται χρόνος, ηρεμία, εμπιστοσύνη και προπάντων στήριξη από εμάς. Έδειξαν με την φετινή τους παρουσία ότι μπορούν να ανταποκριθούν στο βάρος της ευθύνης που φέρει το όνομα του σωματείου μας.

Το ταξίδι για όλους εμάς ήταν δύσκολο αλλά με το πείσμα και την θέληση από όλους μας αποδείξαμε πως όταν κάτι το πιστέψεις και το θελήσεις πολύ μπορείς να το καταφέρεις. Αυτό κάναμε και εμείς…

Eμείς ως διοίκηση θα συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε το οποίο στηρίζεται καθαρά και μόνο για την αγάπη μας και την προσφορά μας για την ομάδα της πόλης μας.

 Ευχόμαστε την νέα σεζόν Διοίκηση – προπονητής – ποδοσφαιριστές – φίλαθλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δούμε την αθλητική μας οικογένεια να γίνεται ομορφότερη και ισχυρότερη.

Ευχόμαστε σε όλες τις διοικήσεις των ομάδων, τους προπονητές και τους παίκτες καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση.

Προηγούμενο άρθροΣόκ από Ρωμανιά: Υπάρχει κίνδυνος να πέσουν οι συντάξεις στα 200 με 300 ευρώ
Επόμενο άρθροΕΦΕΤ: Προσοχή, ανάκληση μη ασφαλούς προϊόντος «γιαούρτι αγελάδος»