Αναγέννηση Χαλκηδόνας – Αγροτικός Αστήρ Πλατέος 3-2 . Πρώτο δείγμα θετικό πάρα την φιλική ήττα – Βίντεο – Φώτο

Ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος όπου στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Χαλκηδόνα με την τοπική Αναγέννηση (Αγωνίζεται την φετινή χρονιά στην Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας ) γνώρισε την ήττα με 3-2 πραγματοποιώντας μία εμφάνιση μεγάλων προσδοκιών για την φετινή χρονιά.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

 Η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη που πριν λίγες μέρες ξεκίνησε την προετοιμασία της, στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού προηγείτο στο σκορ, ενώ προς το τέλος του αγώνα η κόπωση και οι πολλές αλλαγές απορρύθμισαν την ομάδα του Πλατέος , με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι στο τελευταίο πεντάλεπτο να καταφέρουν να πετύχουν δύο γκολ με τους Τσαλώνη, Μπιτσικόπουλο και να πάρουν την νίκη με 3-2. Το σκορ για τον Αστέρα άνοιξε στο 10’ ο Καραντουλαμάς με τον Γάκη να ισοφαρίζει στο 18’, ενώ ο Ζωγράφος στο 22’ με μία λόμπα σπάνιας ομορφιάς σημείωσε το ομορφότερο τέρμα του σημερινού παιχνιδιού διαμορφώνοντας τον δείκτη του σκορ σε 1-2,  σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη όπως προαναφέραμε οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα κερδίζοντας με 3-2 το σημερινό φιλικό.

Η σύνθεση του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος

Αγροτικός Αστήρ Πλατέος Ευαγγελινός,  Ιορδανόπουλος, Μοσχόπουλος, Τσαντεκίδης, Μηνούδης, Παναπακίδης, Θεοδώρου ,Πέτκος ,Κίρτσογλου, Ελευθεριάδης Η. Καραντουλαμάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Αντωνίου, Ρετζέπη, Χαρισούδης, Ελευθεριάδης Σ,  Ζαραμπούκας, Κίτσας Γ.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτογραφίες: