Αλέξανδρος Τερζάκης : “Δίνουμε μεγάλο αγώνα για τη Νέα Ιωνία”.

Ο Τερζάκης Αλέξανδρος γέννημα θρέμμα της Νέας Ιωνίας και 29 ετών είναι απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας και δραστηριοποιείται ως γυμναστής. Φέτος, αποφάσισε να δηλώσει την υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη του κυρίου Παναγιώτη Μανούρη “Δημιουργία Αλληλεγγύη”. 

– Αλέξανδρε πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τα κοινά; 

Η υποψηφιότητα μου αυτή επήλθε μετά από ώριμη σκέψη καθώς η Νέα Ιωνία τα τελευταία χρόνια έχει εναποθέσει τις τύχες της στα χέρια ατόμων που δεν ασχολούνται με την βελτίωση της και με τους κατοίκους αυτής της πόλης.

terzakis2Θεωρώ πως η νέα γενιά, η γενιά μας, οφείλουμε να βγούμε μπροστά και να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο χτίζοντας κάτι “καινούργιο”, για την πόλη μας.

Δίπλα στον κύριο Μανούρη, έχοντας και την τιμή να είμαι πρόεδρος της νεολαίας της “Δημιουργίας Αλληλεγγύης”, πιστεύω πως με τις ιδέες, το όραμα και την περίσσια όρεξη για δουλειά που έχουμε, θα καταφέρουμε να κάνουμε τη Νέα Ιωνία ένα δήμο υπόδειγμα και πρότυπο στην Αττική.

Ένα δήμο, που οι νέοι θα είναι περήφανοι και όλοι μαζί θα ζούμε κάτω από ανθρώπινες και σύγχρονες συνθήκες διαβίωσης.

– Θεωρείς πως οι νέοι άνθρωποι οφείλουν να ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση; 

Φυσικά και πρέπει να είναι ενεργοί στα κοινά, όχι μόνο οι νέοι, αλλά όλοι οι δημότες έχουν δικαιώματα και πάνω από όλα φωνή. Η απόφαση να ασχοληθώ με το δήμο Νέας Ιωνίας πηγάζει από μέσα μου, καθώς εδώ γεννήθηκα και θέλω να συμβάλλω με οποιοδήποτε τρόπο στην αναγέννηση της πόλης μου. Θεωρώ ότι ο δήμος μας αδικείται και θα μπορούσε να είναι πρότυπο δήμου που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους υπόλοιπους. Όμως, οι λανθασμένες πολιτικές των τελευταίων ετών σε συνδυασμό με την ευαισθητοποίηση που έχω για την πόλη, με οδήγησαν στην απόφαση να βγω μπροστά με τη σειρά μου και να δώσω τον αγώνα μου.

– Θεωρείς πως οι επερχόμενες εκλογές θα είναι κρίσιμες για το μέλλον της Νέας Ιωνίας; 

Με απόλυτη σιγουριά σας απαντώ πως ναι είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές, καθώς οι δημότες θα πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να ζουν με εσωστρέφεια και στασιμότητα ή με αυτοπεποίθηση και περηφάνεια.

– Έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο και λόγω της δουλειάς σου, αλλά και ως Πρόεδρος της Νεολαίας της Παράταξης του κύριου Παναγιώτη Μανούρη “Δημιουργία Αλληλεγγύη”. Τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι νέοι; 

Η αλήθεια είναι πως εξαιτίας της δουλειάς μου έρχομαι σε επαφή με αρκετό κόσμο όλων των ηλικιών και έχω εντοπίσει πως υπάρχει ένα κοινό πρόβλημα.

Η αβεβαιότητα για το αύριο.

Για αυτό το λόγο μέσα από τις δράσεις μας και με τη στήριξη του κ. Παναγιώτη Μανούρη προσπαθούμε να γεφυρώσουμε το ηλικιακό χάσμα μεταξύ των δημωτών και να δείξουμε ένα νέο δρόμο, αυτόν της αλληλεγγύης.

Όσο στηρίζουμε το συνάνθρωπο μας, όσο προχωράμε ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

 

Προηγούμενο άρθροΟ Velis φέρνει το δικό του είδος μουσικής
Επόμενο άρθροΣοκολατοπιτάκια τρίγωνα – Γεύση που γράφει