Αλεξάνδρεια- ΚΓ Παύλεια: Έκθεση φωτογραφίας και παρουσίαση βιβλίου για το Άγιο Όρος. – βίντεο-φωτο

Αλεξάνδρειας και με φόντο τα ΚΓ ΠΑΥΛΕΙΑ 2017, πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσίαση βιβλίου και εγκαινιάστηκε φωτογραφική έκθεση με θέμα το Άγιο Όρος. Η έκθεση φωτογραφίας με την ονομασία “Άγιο Όρος: Πνευματικές περιπλανήσεις”, αποτελεί μία βιωματική συλλογή φωτογραφιών του Λειβαδιώτη φωτογράφου και συγγραφέα κου Λουκά Λίλιου. Επίσης παρουσιάστηκε το βιβλίο του ιδίου, με τίτλο: ” Άγιο Όρος το περιβόλι της Παναγίας”.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Στην εκδήλωση παραστάθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κκ Παντελεήμων, εκπρόσωποι από το χώρο της εκκλησίας με ταυτόχρονη  παρουσία αρκετών πιστών. Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας και η παρουσίαση του βιβλίου προλογίστηκαν από τον νομικό κ. Νικόλαο Τόλιο.  Στη συνέχεια ο συγγραφέας ενημέρωσε επιγραμματικά για τη θεματολογία του βιβλίου του, καθώς και για την αγάπη που τρέφει για τη φωτογραφία και όλα αυτά με επίκεντρο έμπνευσης το Άγιο Όρος.

Αξίζει να τονιστεί ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου καθώς και των φωτογραφιών της έκθεσης, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο κοινωφελές εκπαιδευτικό ίδρυμα “Τα παιδιά της Άνοιξης” της Αλεξάνδρειας.

Μία αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιάς από τον κ. Λουκά Λίλιο, που αξίζει θερμά συγχαρητήρια!

Δείτε το βίντεο:

Φωτό: