Αλεξάνδρεια: Ετήσιος χορός του συλλόγου «Τα Παιδιά της Άνοιξης» – (βίντεο-φωτο)

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Μεγάλη επιτυχία είχε ο χορός που διοργάνωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου «Τα Παιδιά της Άνοιξης», στο Κτήμα Αφροδίτη. Κατάμεστη η αίθουσα, ωραία ατμόσφαιρα με μουσική και  τραγούδι από τους Αlexandrians που «μας ξεσήκωσαν»…

Οι φίλοι του Συλλόγου έδωσαν το παρών στην ξεχωριστή εκδήλωση προκειμένου να στηρίζουν την προσπάθεια και την σοβαρή δουλειά που γίνεται από εκπαιδευτές και «Τα παιδιά της Άνοιξης».

Ας μην ξεχνάμε ότι στις εγκαταστάσεις του Κέντρου λειτουργεί Eργαστήριο Αυτόνομης Διαβίωσης, όπου με την βοήθεια των εκπαιδευτών ασκούνται σε συνήθειες της καθημερινής ζωής με σκοπό την ανάπτυξη και την κατάκτηση της αυτονομίας και της κοινωνικότητάς τους.

Στο Κέντρο λειτουργούν ακόμα πέντε Εργαστήρια με στόχο την επαγγελματική κατάρτιση, την κοινωνικοποίησή και την απόκτηση δεξιοτήτων για την αυτονομία τους. Πολύ σοβαρή προσπάθεια γίνεται και στα εργαστήρια Ανθοκομίας – Κηπευτικών, Λαϊκής Τέχνης, Κηροπλαστικής, Μεταξοτυπίας αλλά και κατασκευής Μπομπονιέρων, όπου με τη βοήθεια της εκπαιδεύτριάς τους φτιάχνουν μπομπονιέρες για βαφτίσεις και γάμους.

΄Ετσι στα χαρμόσυνα γεγονότα, σταθμούς στην ζωή μας, ας μην ξεχνάμε να παραγγείλουμε από «Τα παιδιά της ΄Ανοιξης» όμορφες μπομπονιέρες αλλά και πρωτότυπα προσκλητήρια.

Μια ακόμα ευκαιρία είναι οι ξεχωριστές Πασχαλινές Λαμπάδες που μπορούμε να αγοράσουμε από το εργαστήριο Κηροπλαστικής τους βοηθώντας έτσι και εμείς προσωπικά στην διατήρηση αυτού του Κέντρου που έχει τόσες ανάγκες…

Δείτε το βίντεο:

Φωτο:

Προηγούμενο άρθροΤζορτζ Σόρος, ο αγαπημένος «εχθρός» των Βαλκανίων
Επόμενο άρθροΠρωτάθλημα μπάσκετ παίδων: – ΓΑΣ Αλεξάνδρεια-ΓΑΣ Μελίκης 28-25 – (βίντεο-φωτο)