Αλεξάνδρεια – Επιστολή Σάκη Λαγογιάννη για την ΑΕ Αλεξάνδρειας

Με έκπληξη παρακολουθούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα τις κινήσεις αλλά και τις ενέργειες του προέδρου της Α.Ε. Αλεξάνδρειας Δημήτρη Σαμαρά και των συνεργατών του στην διοίκηση.

Στη διάρκεια της ύπαρξης της ιστορικής ομάδας της Αλεξάνδρειας έχουν περάσει πολλοί παράγοντες, πρόεδροι και άνθρωποι που βοήθησαν να δημιουργηθεί αλλά και να σταθεί στη διάρκεια των ετών αυτή η ομάδα.

Θεωρούμε πως ο κάθε πρόεδρος όχι μόνο της Α.Ε. Αλεξάνδρειας αλλά και όλων των ομάδων όταν κάνουν ένα μεγάλο βήμα όπως αλλαγή κατηγορίας, αγορά Α.Φ.Μ. άλλης ομάδας, μετονομασία της κτλ, θα πρέπει να ενημερώνει τα μέλη της ομάδας αλλά και τον φίλαθλο κόσμο μέσω Γενικής Συνέλευσης.

Πληροφορηθήκαμε τις τελευταίες ημέρες πως ο πρόεδρος της Α.Ε. Αλεξάνδρειας αρνείται με το “έτσι θέλω” να κάνει Γενική Συνέλευση.

Αλήθεια, φοβάται κάτι; Δεν υπολογίζει και αγνοεί τα μέλη της Α.Ε. Αλεξάνδρειας και τους φιλάθλους της; Δεν είναι ηθικά υποχρεωμένος να κάνει Γενική Συνέλευση;

Έτσι διαχειρίστηκε την ομάδα και στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017 με αποτέλεσμα ο φίλαθλος κόσμος της πόλης να του γυρίσει την πλάτη και το γήπεδο να είναι άδειο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι η ομάδα πρωταγωνιστούσε και βρισκόταν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Δεν διαφωνούμε πως βοήθησε την ομάδα βάζοντας προσωπικά χρήματα και χρόνο.

Παρόλα αυτά με τον τρόπο που φέρθηκε και συνεχίζει να φέρεται έχει την μεγαλύτερη μερίδα του φίλαθλου κόσμου απέναντί του.

Περιμένουμε πραγματικά να γίνει η Γενική Συνέλευση, όπως οφείλει, για να μπορέσουν να ακουστούν οι αλήθειες τις οποίες άγνωστο για ποιον λόγω κρύβει ο πρόεδρος.

Ελπίζουμε να μπορέσει να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο για το μεγάλο βήμα στη Γ΄ Εθνική που θα γίνει με την αγορά του Α.Φ.Μ. της Σεβαστής και για το αν πραγματικά η ιστορική ομάδα της πόλης μας θα αποτελείται από ανθρώπους της Αλεξάνδρειας οι οποίοι θα παίρνουν και τις αποφάσεις για αυτήν ή θα αποτελείται από παράγοντες της Σεβαστής οι οποίοι θα έχουν τον έλεγχο της ομάδας όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες.

Είναι λυπηρό να αναλαμβάνουν τις τύχες της ιστορικής Α.Ε. Αλεξάνδρειας και να καθορίζουν το μέλλον της για πρώτη φορά στην ιστορία άνθρωποι από μία ξένη πόλη και περιοχή.

Αν λοιπόν την ομάδα θα αναλάβουν παράγοντες της Σεβαστής με πρόεδρο τον κ. Σαμαρά, το ορθό θα ήταν, η Σεβαστή να παραμείνει με τον Α.Φ.Μ. της στην ΕΠΣ Πιερίας με τον κ. Σαμαρά να κάνει τον πρόεδρο εκεί. Η ιστορική ομάδα της Αλεξάνδρειας ας παραμείνει στην Α1 και να την αναλάβουν παράγοντες της περιοχής μας γιατί αυτό είναι και το σωστό.

Η Ιστορία μια ομάδας δεν είναι προϊόν αγοραπωλησίας του εκάστοτε προέδρου. Οι πρόεδροι έρχονται και φεύγουν, η ομάδα όμως μένει.

Σάκης Λαγογιάνης και φίλοι της Α.Ε. Αλεξάνδρειας

Προηγούμενο άρθροΗ προσμονή και προετοιμασία των διακοπών μας κάνει ευτυχισμένους! – Γράφει η Μαρία Αλιμπέρτη – Κατσάνη
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Απεργία των εμποροϋπαλλήλων στις 16 Ιουλίου με αίτημα την κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας