Αλεξάνδρεια-Δημοτικό Συμβούλιο: Τα κουνούπια, η κυκλοφοριακή αγωγή η συντήρηση του οδοστρώματος.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Τα κυρίαρχα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας της 15ης Μαρτίου ήταν η καταπολέμηση των κουνουπιών, η κυκλοφοριακή αγωγή και η συντήρηση του οδοστρώματος της πόλης.

Δημοτικό συμβούλιο 1Σε ερώτηση του κ. Αλευρά για την αντιμετώπιση των κουνουπιών, απάντηση έδωσε αρχικά ο Δήμαρχος κ. Γκυρίνης λέγοντας ότι οι ενέργειες του Δήμου έχουν επικουρικό χαρακτήρα, ενώ στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος κ. Χαλκίδης, επισήμανε ότι για το θέμα οφείλει να επιληφθεί η Αντιπεριφέρεια με πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί από Μάρτιο έως Απρίλιο.

Δημοτικό συμβούλιο 2Όσο για το θέμα της κυκλοφοριακής αγωγής ο κ. Χαλκίδης ανακοίνωσε τη συμφωνία Ημερίδας αγωγής για το συγκεκριμένο θέμα, που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στην Αλεξάνδρεια, ενώ θα επακολουθήσουν μελλοντικά κι άλλες ανάλογες του θέματος.

Δημοτικό συμβούλιο 3Για τη φθορά του οδοστρώματος ανακοινώθηκε ότι από αύριο 16/3, ξεκινάει η συντήρηση και η επικάλυψη των ζημιών της ασφάλτου, από τεχνικό συνεργείο του Δήμου.

Δείτε αποσπάσματα στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΝ.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Όλη η αλήθεια για την αύξηση του εφάπαξ των 100.000€ του προέδρου του ΔΕΣΦΑ Σωτήρη Νίκα
Επόμενο άρθροΠέλλα: Έσκαβαν για να βρούνε λίρες και συνελήφθησαν – Ο ένας αστυνομικός