Αλεξάνδρεια – Δημοτικό Συμβούλιο: Ο βιολογικός της Μελίκης και το παγοδρόμιο, τα θέματα που κυριάρχησαν (βίντεο-φωτό)

Το χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας της 30 Νοεμβρίου 2016 ξεκίνησε με το φλέγον θέμα του βιολογικού της Μελίκης.

dimotiko-symvoulio2Ξεκινώντας ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Γκυρίνης επιχειρηματολόγησε σε ό,τι αφορά την μη υπογραφή του στην οριστικοποίηση της σύμβασης του έργου, παραθέτοντας δύο διαφορετικά τοπογραφικά σχέδια: ένα το οποίο εγκρίθηκε για υλοποίηση από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χώρου και ένα άλλο το οποίο όπως συγκεκριμένα ανέφερε, αφορούσε τη δημοπράτηση του έργου αλλά αναφερόταν σε διαφορετικό οικόπεδο.

Από την πλευρά του ο πρώην δήμαρχος κ. Φώτης Δημητριάδης, πρότεινε την αποσαφήνιση του θέματος από στελέχη της αρμόδιας τεχνικής υπηρεσίας, σε προσεχές δημοτικό συμβούλιο.

dimotiko-symvoulio3Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Αλευράς χαρακτήρισε κωλυσιεργία την αντίδραση του δημάρχου και του καταλόγισε ευθύνη για τη μη υλοποίηση του εγκεκριμένου έργου.

Επιπλέον από τον κ. Δημητριάδη ζητήθηκε ενημέρωση για το θέμα της συμφωνίας λειτουργίας του παγοδρομίου στην Αλεξάνδρεια και το όλο ιστορικό της, με τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Στέφανο Δελιόπουλο να ενημερώνει σχετικά.

Δείτε αποσπάσματα στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΣυνταγή: Κοτόπουλο με πατάτες και θαλασσινό νερό από την Ρένα της Φτελιάς – Ο Έμβολος χορηγός (βίντεο)
Επόμενο άρθροΚορυφή: Στις 10 Δεκεμβρίου το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου