Αλεξάνδρεια: Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο στρατόπεδο 722 για τα παιδιά των προσφύγων. (Βίντεο-Φωτο)

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώθηκε σήμερα στο 722 στρατόπεδο προσφύγων από την Ύπατη Αρμοστεία με την συμπαράσταση της Ομάδας Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας.

Την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είχαν σήμερα τα παιδιά των προσφύγων με την ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώθηκε την πρώτη, μακριά από τα σπίτια τους Ξωτικά καλικάντζαροι face painting και Άγιος Βασίλης είχαν την ευκαιρία σήμερα να σκορπίσουν πολλά χαμόγελα στα χείλη των παιδιών των προσφύγων που τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Άγιος Βασίλης φωτογραφήθηκε με τους μικρούς φίλους και έδωσε δύο δώρα σε κάθε παιδί ένα από την Ύπατη Αρμοστεία και ένα από την ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας από προσφορές κατοίκων της περιοχής.

Το απόγευμα τα παιδιά των προσφύγων παρακολούθησαν παράσταση από το κουκλοθέατρο Νίτσα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας. Την παράσταση διοργάνωσε η Ύπατη Αρμοστεία ενώ βοήθησε και η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο: