Αλεξάνδρεια: Τελετή παράδοσης – παραλαβής διοικήσεως του Κέντρου Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού. – Βίντεο – Φώτο

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Στο στρατόπεδο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΠΡΟΪΟΥ έδρα του στρατιωτικού αεροδρομίου Αλεξάνδρειας και με τις δέουσες τιμές τελέστηκε την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, η τελετή παράδοσης – παραλαβής διοικήσεως του  3ου ΤΕΑΣ, παρουσία του φυσικού του προϊσταμένου Διοικητού της 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξιάρχου Μπαντιμαρούδη Χαράλαμπου.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

 Ο παραδίδων διοικητής αντισυνταγματάρχης (ΑΣ)  Σιδερής Ιωάννης , απερχόμενος παρέδωσε την διοίκηση στον Αντισυνταγματάρχη (ΑΣ) Χριστογιάννη Γεώργιο.

Την τελετή παράδοσης πραγματοποίησε ο Διοικητής της 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξίαρχος K. Μπαντιμαρούδης Χαράλαμπος, ενώ παραβρέθηκαν ο Ταξίαρχος Γαϊτανίδης Ευστράτιος Διοικητής ΚΕΑΣ, ο Ταξίαρχος Καπραβέλος Πάρις  Υποδιοικητής 1ης   Μεραρχίας Πεζικού ο Συνταγματάρχης (ΑΣ) Μπινιατίδης Νικόλαος  Διοικητής ΣΑΣ καθώς και άλλοι ανώτεροι αξιωματικοί.

Πραγματοποιήθηκε ιερή δοξολογία και η ανάληψη των καθηκόντων της νέας Διοίκησης, ακολουθώντας παρέλαση τμημάτων της Αεροπορίας Στρατού και δεξίωση για όλους τους προσκεκλημένους.

Ο Έμβολος από την πλευρά του εύχεται υγεία και επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα στους δύο εξαίρετους αξιωματικούς του Όπλου της Αεροπορίας Στρατού, τόσο στον αποχωρήσαν όσο και στο νέο Διοικητή του 3ου ΤΕΑΣ.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες: