Αλεξάνδρεια – Συνέντευξη τύπου: Δώρα Κουρκουτά: Πιστεύω πως τελικά θα δικαιωθούμε. – Βίντεο – φωτό

Προγραμματισμένη διευκρινιστική συνέντευξη τύπου παρέθεσε η Δώρα Κουρκουτά, επικεφαλής του συνδυασμού “Μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ στο εκλογικό της κέντρο, το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος – Ρεπορτάζ: Γιώργος Γκιώνης

Παρουσία συνεργατών και φίλων της παράταξης, η κ. Κουρκουτά ανέλαβε όλη την ευθύνη για ό,τι συνέβη την αποφράδα εκείνη ημέρα της υποβολής του συνδυασμού. Πιο συγκεκριμένα ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχία που επήλθε λόγω σφαλμάτων και ιδιαίτερα αυτό της ποσόστοσης των δύο φύλων, το οποίο δεν μπόρεσε να αντιμετωπιστεί.

Παρόλα αυτά δήλωσε αισιόδοξη πως ο συνδυασμός θα δικαιωθεί μετεκλογικά -έστω και τελικά στο ΣτΕ- ώστε να επαναληφθούν οι εκλογές στον Δήμο Αλεξάνδρειας. Απαντώντας στην ερώτηση προς ποια κατεύθυνση θα οδηγήσει τα στελέχη και τους υποστηρικτές της παράταξης, είπε πως δεν πρόκειται να δώσει κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση και μάλιστα θα αποτρέψει τη λύση του λευκού, παρά το γεγονός αυτό θα σύμφερε τον συνδυασμό.

Δείτε το περιεκτικό βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου της Δώρας Κουρκουτά:

Φωτογραφίες:

Προηγούμενο άρθροΚ.Χατζηδάκης: Υπάρχει υπεραπόδοση του προϋπολογισμού διότι υπάρχει υπεραπόδοση και της ελληνικής οικονομίας –
Επόμενο άρθροΒουλή-Σοφία Ζαχαράκη: Μέτρα για την διεύρυνση του αποθέματος κατοικιών και την μείωση των ενοικίων