Αλεξάνδρεια: Συνέντευξη με την Κατερίνα Στριάκα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αλεξάνδρειας – (Βίντεο – Φωτο)

Η Κατερίνα Στριάκα, κατεβαίνει για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές, σαν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Γκυρίνη «Ώρα Ευθύνης»

Ρεπορτάζ: Σίσσυ Νίκα

Δείτε την συνέντευξη στο βίντεο:

Στη συζήτηση που είχαμε στο δημοτικό αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας, αλλά και στον σιδηροδρομικό σταθμό, μας μίλησε για τους λόγους που εμπιστεύτηκε τον Παναγιώτη Γκυρίνη και αποφάσισε να «εκτεθεί» με τον συνδυασμό του. Τόνισε ότι ο Δήμαρχος Γκυρίνης έκανε αρκετά έργα κατά την διάρκεια της θητείας του και είναι ένας από τους ελάχιστους δήμους που δεν είναι υπερχρεωμένος. Ξεκαθάρισε ότι σε ότι αφορά το θέμα της καθαριότητας πιστεύει ότι θα επιλυθεί άμεσα, αφού έχουν παραγγελθεί και πρόκειται να παραληφθούν 4 υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα που θα προστεθούν στον υπάρχοντα στόλο.

Σε ότι αφορά τον πολιτισμό αφού η Αλεξάνδρεια είναι σταυροδρόμι πολιτισμών,  ο συνδυασμός «Ώρα Ευθύνης» θα προσπαθήσει να «χαρίσει» ένα σημαντικό αποτύπωμα στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης με γνώμονα την ποιότητα αξιοποιώντας το ολοκαίνουργο Πολιτιστικό και συνεδριακό κέντρο Αλεξάνδρειας. Θα διοργανωθούν μαθήματα ζωγραφικής, κεραμικής, παραδοσιακών χορών και όραμά τους είναι να μετατραπεί η Αλεξάνδρεια σε ένα υπαίθριο μουσείο λαογραφίας.

Το Open Mall που υπογράφηκε μόλις προχθές από τον απερχόμενο δήμαρχο θα δώσει νέα πνοή στην μορφή της πόλης που θα αποκτήσει «αέρα» μιας ευρωπαϊκής πόλης.  Το «ανοικτό εμπορικό κέντρο» έγινε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Συλλόγου Αλεξάνδρειας και προβλέπεται να γίνει επένδυση άνω του 1.800.000ευρώ.

Προηγούμενο άρθροΦρόσω Καρασαρλίδου: Μήνυμα για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού
Επόμενο άρθροΠανηγυρικά στη Γ Εθνική τα Τρίκαλα, με νίκη 3-0 επί του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. – βίντεο – δηλώσεις