Αλεξάνδρεια: Μεγάλη κοσμοσυρροή στην πρώτη επίσημη προεκλογική ομιλία του Μιχάλη Χαλκίδη. – βίντεο – φωτό

Αποκαλύπτοντας το σύνθημα της παράταξής του “Δύναμη Ανατροπής – Νέα Σελίδα”, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης, πραγματοποίησε σήμερα το βράδυ την πρώτη του μεγάλη προεκλογική ομιλία.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος κ Στέλιος Νίκας

Στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρον” πλήθος κόσμου, επιφανών πολιτικών προσώπων και όχι μόνο, γέμισαν την αίθουσα προκειμένου να αφουγκραστούν τις θέσεις και δεσμεύσεις του υποψηφίου Δημάρχου. Ενός έμπειρου προσώπου στον πολιτικό στίβο εδώ και χρόνια, είτε από τη θέση του δημάρχου, είτε από αυτή του βουλευτή που έχει διατελέσει κατά το παρελθόν.

Την ομιλία προλόγισε η Ευδοξία Βαρακλή, μέλος της ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Βέροιας.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρέμβαση του γνωστού τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά, που ευχήθηκε τηλεφωνικά καλή επιτυχία στον προσωπικό του φίλο Μιχάλη Χαλκίδη.

Στη μακροσκελή ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος αρχικά αναφέρθηκε στους συνυποψηφίους του για το δήμο Αλεξάνδρειας, κάνοντας στη συνέχεια ιδιαίτερη μνεία στο πρόσωπο του Φώτη Δημητριάδη, ενός ανθρώπου που όπως είπε σίγουρα έχει αδικηθεί πολιτικά στο παρελθόν. Στην κύρια θεματολογία περί θέσεων και εξαγγελιών του αναφέρθηκε στους κύριους τομείς που θα επικεντρωθεί η δράση της διοίκησής του, σκιαγραφώντας τα σχέδιά του. Τη βελτίωση της λειτουργικότητας του δήμου, τις αγροτικές οδούς, τον τουρισμό, την παιδεία, τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, το Πνευματικό Κέντρο, το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, την καθαριότητα της πόλης και αρκετά ακόμη μείζονα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των δημοτών.

Αν και αυτό είχε προαναγγελθεί, ο κ. Χαλκίδης δεν παρουσίασε τα πρώτα 19 πρόσωπα που ήδη έχει επιλέξει ως υποψήφιους συμβούλους της παράταξής του.

Μετά το πέρας της ομιλίας του δηλώσεις παρέθεσε επιπλέον στην κάμερα του emvolos.gr.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο: