Αλεξάνδρεια – Μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ – Πέντε πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων συντάσσονται με την κ. Θεοδώρα Κουρκουτά

ΔΗΛΩΣΗ

Λίγους μήνες πριν τη λήξη της θητείας μας, με απόλυτο σεβασμό αρχικά στους συνδημότες μας αλλά και στους εαυτούς μας, κάνοντας ο καθένας από εμάς τον απολογισμό του, μετά από πολύωρες ουσιαστικές συζητήσεις με τους συγχωριανούς μας και ενεργούς συμπολίτες μας όλου του Δήμου μας, καταλήξαμε πως στόχος κάθε υγιούς και δραστήριας δημοτικής αρχής θα πρέπει να είναι ζωντανά, δραστήρια ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, τα οποία θα αποτελούν το στήριγμα της Διοίκησης.

Η απαξίωση, ο παραγκωνισμός των χωριών μας, ο ευτελισμός των τοπικών οργάνων , οδηγούν στο μαρασμό του τόπου. Σε εμάς δεν αρμόζει ο ρόλος του κομπάρσου, της μαριονέτας. Στόχος όλων μας αποτελεί η ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας, με τις ανάγκες κάθε δημοτικής ενότητας να αντιμετωπίζονται ως ξεχωριστές και να μην λαμβάνονται οριζόντιες αποφάσεις από την κεντρικό δημοτικό συμβούλιο και αυτό θα επιτευχθεί μόνο εκχωρώντας πόρους και αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια και στους προέδρους, όπως άλλωστε και ο νόμος προβλέπει.

Με αυτές τις απόψεις και σκέψεις αποφασίσαμε και συμμετέχουμε ενεργά, ισότιμα και ουσιαστικά στην συγκρότηση της νέας δημοτικής ομάδας του δήμου Αλεξάνδρειας μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ όλοι εμείς και η επικεφαλής της ομάδας υποψήφια δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Θεοδώρα Κουρκουτά ότι ως δημοτική αρχή πρώτο και κύριο μέλημα είναι οι πρόεδροι να έχουν ρόλο και φωνή να μπορούν να παρεμβαίνουν για την επίλυση των προβλημάτων στα χωριά τους χωρίς να περιμένουν έγκριση ακόμα για το ελάχιστο.

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί γιατί μόνο μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ

Αλεξάνδρεια, 25 / 5/2023

ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ – πρόεδρος Τ.Κ. Αλεξάνδρειας

ΤΖΙΜΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – πρόεδρος Τ.Κ. Λουτρού

ΠΑΤΡΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – πρόεδρος Τ.Κ. Νησιού

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΙΑ – πρόεδρος Τ.Κ. ΚαμποχωρΙου

ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – πρόεδρος Τ.Κ. ΒρυσακΙου

Προηγούμενο άρθροΓερμανία: Ενεργότερο ρόλο της ΕΕ και της Γερμανίας στο Κυπριακό επιθυμούν ο Όλαφ Σολτς και ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Επόμενο άρθροΗΠΑ: “Δεν θα υπάρξει στάση πληρωμών” διαβεβαιώνει ο πρόεδρος Μπάιντεν