Αλεξάνδρεια – Μαζί Αλλάζουμε: Απάντηση στη συνέντευξη του δήμαρχου κ. Παναγιώτη Γκυρίνη

H συνέντευξη του κ. Γκυρίνη στα  ΜΜΕ μπορεί να χαρακτηρισθεί ιστορική καθώς ήλθε μετά από χρόνια, η δε παρουσία του μας έλυσε την απορία γιατί τόσα χρόνια την απέφευγε.

Λίγα πρώτα σχόλια:

  1. Αναφέρατε κ. Γκυρίνη πολλές φορές αυτούς που παραπληροφορούν τους δημότες σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών.

ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!

Όπως  γνωρίζουμε η ημερομηνία των εκλογών προσδιορίσθηκε χρονικά από το με αριθμό 13337/14.2.24 έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο φέρει την υπογραφή του ιδίου του αρμόδιου για θέματα ΟΤΑ αναπληρωτή υπουργού κ. Θεοδώρου Λιβάνιου.

Στην συνέχεια ο αρμόδιος για την προκήρυξη τους, αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου όρισε επακριβώς με δηλώσεις του, σε όλα τα ΜΜΕ του νομού μας, την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής απόφασης (8η Μαρτίου) και την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ (7Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ).

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ….. Ποιοι παραπληροφορούν;

  1. Ρωτήθηκε ο κ. Γκυρίνης σχετικά με την ανάκληση της μήνυσης του κατά του κ. Κούγκα για συκοφαντική δυσφήμιση και επικαλούμενος τις «συγγνώμες» του κ. Κούγκα αναφέρθηκε και στην άλλη δικογραφία σχετικά με την μήνυση που υπέβαλε ο κ. Κούγκας εναντίον του, η οποία (ευτυχώς) δεν ανακαλείται και συνεχίζει την πορεία της προς το ακροατήριο.

Ξέρετε τι σας καταλογίζει κ. Γκυρίνη , με έγγραφα της υπηρεσίας σας, ο κ. Κούγκας; Τολμάτε να τα δημοσιοποιήσετε; Πρέπει, καθώς αφορούν όλους εμάς τους δημότες και δεν  είναι μία προσωπική σας διαφορά.

  1. Σε ερώτηση σχετικά με πιθανή συμμετοχή σας σε ένα «ντιμπέιτ» με τους άλλους δύο υποψηφίους δημάρχους απαντήσατε πως δεν μπορείτε να συμμετέχετε σε μία συζήτηση με «άσχετους με τα αυτοδιοικητικά».

Η επικεφαλής του συνδυασμού μας ακόμη μία φορά σας καλεί σε μία δημόσια συζήτηση, όχι μόνο με τη συμμετοχή δημοσιογράφων, αλλά και συνδημοτών μας, αν θέλετε.

Ο δρόμος της δόξας ανοίγεται λαμπρός μπροστά σας. Αδράξτε την «ευκαιρία» που σας προσφέρουμε, γιατί μετά την αναίρεση και την κρίση του ΣτΕ , έρχεται η κρίση   από τον λαό του Δήμου.

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ

Γνωρίζετε εσείς κάποιον εργοδότη που δεν ξέρει τον αριθμό των εργαζομένων του.

Εμείς γνωρίζουμε και σας τον συστήνουμε: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Μετά από δέκα σχεδόν χρόνια στη διοίκηση του Δήμου, ο μακροβιότερος όπως θέλει να ονομάζεται, αν και ρωτήθηκε, δεν μπορούσε ούτε κατά προσέγγιση να απαντήσει.

Ποιος, αυτός ο απόλυτος γνώστης των αυτοδιοικητικών θεμάτων.

Προηγούμενο άρθροΕύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας: Χέρι με χέρι η παράδοση της Ελλάδας
Επόμενο άρθροΜ-Λ ΚΚΕ: Μετά το συλλαλητήριο στην Αθήνα συνεχίζεται ο κυβερνητικός εμπαιγμός