Αλεξάνδρεια: Κώστας Ναλμπάντης: Μετά την εκλογή μας, θα ζητήσουμε τη συνεργασία όλων των παρατάξεων. – βίντεο – φωτό

Για όλους και για όλα μίλησε στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο υποψήφιος του συνδυασμού “Αξίζουμε καλύτερα”, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κωνσταντίνος Ναλμπάντης.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου “Μάνθος”, ο εκπρόσωπος του γραφείου τύπου του συνδυασμού Φώτης Αργυρίου προλόγισε τον ομιλητή.

Αρχίζοντας ο κ. Ναλμπάντης αναφέρθηκε στους πέντε βασικούς πυλώνες του προγράμματός του:

  1. Η απασχόληση – επιχειρηματικότητα – τοπική και αγροτική ανάπτυξη,
  2. Ο Πολιτισμός,
  3. Η κοινωνική συνοχή και κοινωνική αλληλεγγύη,
  4. Τα παιδιά και ο αθλητισμός
  5. Η ποιότητα ζωής, το πράσινο, η καθαρή πόλη και σύγχρονα χωριά.

Στη συνέχεια δέχτηκε παρελθοντικές ερωτήσεις, απαντώντας στην επί 2,5 έτη θητεία του ως αντιδήμαρχος τεχνικών έργων της σημερινής διοίκησης Γκυρίνη. Τόνισε ότι διαφωνεί με το δημαρχοκεντρικό σύστημα του τωρινού δημάρχου. Επίσης, διορθώνοντας δημοσιεύματα, ανάφερε ότι δεν παραιτήθηκε, αλλά ολοκλήρωσε κανονικά τη θητεία του ως αντιδήμαρχος. Τόνισε δε ότι σε περίπτωση που εκλεγεί θα ζητήσει από όλες τις παρατάξεις συνεργασία για το καλό του δήμου. Αναφέρθηκε στα σχέδια του για την εκμετάλλευση γεωργικών εκτάσεων μέσω της γεωθερμίας, για τη λειτουργία του πνευματικού κέντρου, για τη δημιουργία κέντρου υποστήριξης ευπαθών ομάδων, την δημιουργία γραφείου αγροτικής ανάπτυξης, για τα σχέδιά του για τα αδέσποτα ζώα και αρκετά ακόμη προβλήματα της καθημερινότητας. Όπως η καθαριότητα, το οδικό δίκτυο και το περιβάλλον.

Για τις αθλητικές υποδομές τόνισε ότι το παραμένον γυμναστήριο στο Λιανοβέργι αποτελεί ένα μεγαλεπήβολο και δαπανηρό έργο, που όμως δεν θα παραμεληθεί εάν βρεθεί η ευκαιρία ολοκλήρωσής του. Προανήγγειλε ακόμη, σε περίπτωση εκλογής του, την ίδρυση γραφείου τύπου στον δήμο.

Τέλος εξέφρασε την προσωπική του διαφωνία για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Δείτε την συνέντευξη Τύπου στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΤρίκαλα Ημαθίας -Πρόσκληση σε Επιμορφωτική συνάντηση: «Σύγχρονα προβλήματα εφηβείας και η αντιμετώπιση τους»
Επόμενο άρθροΒέροια: Τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως της Ι Μεραρχίας Πεζικού