Αλεξάνδρεια : Δημοτικό Συμβούλιο – Νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη η Όλγα Μοσχοπούλου – Βίντεο – Φώτο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του προεδρείου, των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής.

Η Όλγα Μοσχοπούλου θα είναι η νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  αφού στην σχετική ψηφοφορία έλαβε 17 ψήφους ενώ υπήρχαν και 16 λευκά, ενώ ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης εξελέγη αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου με 15 ψήφους,  ενώ 18 ψήφισαν λευκό. Τέλος  ο Γιώργος Μαντζώλας εξελέγη γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου με 23 ψήφους, ενώ 10 ψηφοδέλτια βρέθηκαν λευκά.

Στην συνέχεια εξελέγησαν  τα τακτικά μέλη της οικονομικής επιτροπής την οποία θα αποτελούν οι Σωτήριος Τόκας, Όλγα Μοσχοπούλου, Ιωάννης Κιρκιλιανίδης, Απόστολος Παπαδόπουλος, Σωτήρης Τζιλόπουλος και ο Μιχάλης Χαλκίδης. Η ειδική συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την εκλογή των τακτικών μελών της επιτροπής ποιότητας ζωής την οποία θα αποτελούν οι  Μανώλης Σταυρής, Πολυξένη Τσιλιοπούλου, Ευάγγελος Βογιατζής, Εμμανουήλ Παπαδόπουλος , Παρασκευάς Στυλιανίδης  και η Ελένη Λαφαζάνη.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες: