Ακεψιμάς Αποστολίδης (Άκης) – υποψήφιος #Αξίζουμε Καλύτερα

Ακεψιμάς Αποστολίδης (Άκης)

ΑΚΕΨΙΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ (ΑΚΗΣ)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2019

Ακεψιμάς Αποστολίδης (Άκης)Γεννήθηκα το 1976 στην Δ. Γερμανία από μετανάστες γονείς. Σπούδασα στο Ηράκλειο τμήμα “ηλεκτρολόγων μηχανικών” και μετέπειτα στην Κοζάνη καθώς και στην Ιταλία για μετεκπαίδευση “διαχείριση οδικού φωτισμού” με την Umpi Elettronica στο Politecnico di Milano.

Από το 2003 εργάζομαι στον τομέα των κατασκευών σε συνεργασία με κατασκευαστικές εταιρίες ως μηχανικός έργων.
Κατασκευή σιδηροδρομικού σταθμού Κατερίνης
Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας
Αναβάθμιση δικτύου οπτικών ινών (Κιλκίς Νάουσας Πτολεμαΐδας]
Κτιριακά έργα (Lidl -Μουσεία – Ξενοδοχεία)

Στα φοιτητικά μου χρόνια διετέλεσα Πρόεδρος του Δ.Σ της σχολής ΣΤΕΦ (Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών) του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Κοζάνης το 1998. Ήμουν στην ιδρυτική ομάδα του πρώτου φοιτητικού ραδιοφώνου στην Ελλάδα “ΕΜΕΙΣ FM”. Διετέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας (2017-2018) και ήμουν μέλος της ελεγκτικής επιτροπής της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Ζούμε σε μια κομβική πόλη όπως η Αλεξάνδρεια. Σκοπός μας είναι να κάνουμε την πόλη μας καθαρή, λειτουργική καθώς και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας με ίσες ευκαιρίες για όλους επενδύοντας στην αγροτική οικονομία, την βιομηχανία καθώς και την ενέργεια. Το μέλλον του τόπου μας είναι οι νέοι και πρέπει να τους παρέχουμε τα εφόδια για να μείνουν στον τόπο τους και να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Στον αγώνα που ξεκινήσαμε ενωθήκαμε γιατί θέλουμε τον τόπο μας όμορφο και δυνατό. Για εμάς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν έχεις διάθεση να προσφέρεις καθώς και τις γνώσεις, μπορείς να διαμορφώσεις και ένα ρεαλιστικό σχέδιο ώστε να διεκδικήσεις την κατάλληλη χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για να γίνει όμως αυτό σας θέλουμε όλους μαζί μας.

Ακεψιμάς Αποστολίδης (Άκης)
Ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε.
Μηχανικός Έργων
Υποψήφιος για την τοπική κοινότητα Δημοτικής Ενότητας Αλεξάνδρειας
Τηλέφωνο: 6985 825361

#ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ