Αιμοδοσία Μελίκης: Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η Αιμοδοσία από όπου συγκεντρώσαμε 40 φιάλες

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η Αιμοδοσία από όπου συγκεντρώσαμε 40 φιάλες. Ταυτόχρονα κόψαμε και την πίτα για το Δ.Σ του Συλλόγου και τα μέλη μας. 

Με την παρουσία τους μας τίμησαν:

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης Βασιλική Καραγκιόζογλου ,η οποία εκπροσώπησε και τον βουλευτή της Ν.Δ Μπαρτζώκα Αναστάσιο. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξάνδρειας Μαντζώλας Α. Γεώργιος, καθώς επίσης κι ο Πρόεδρος του Α.Σ Μελίκης Λουκανόπουλος Δ. Απόστολος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Βέροιας καθώς επίσης και τους φίλους του Συλλόγου οι οποίοι πρόσφεραν τα δώρα τους. Ευχαριστούμε αρχικά την οικογένεια Θεοδωρακέλη, τον φούρνο Νατσούρα, τα φαρμακεία Ντόβα Αθανάσιου και Μολαγιαννίδου Πόπης, τον Α.Σ Μελίκης,  το ζαχαροπλαστείο Μπλεζιρ, την καφετέρια Χαλκίδη, τον Γούτση Σωτήριο, τους Χαλιαμάντα Β. Σωτήριο και Χαλιαμάντα Ν. Σωτήριο, τον Παπαδόπουλο Κλεάνθη και τέλος τους Καραγκιοζόπουλο Κ. Νικόλαο, Καραγκιοζόπουλο Ν. Γεώργιο και Τσιμούρτο Πέτρο.

Προηγούμενο άρθροΠΚΜ-Με θετικό πρόσημο η νεοφυής επιχειρηματικότητα και η προσέλκυση Άμεσων Ξένων Επενδύσεων στην Κεντρική Μακεδονία
Επόμενο άρθροΗ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην τουριστική έκθεση ΜΑΤΚΑ 2023 στο Ελσίνκι