Αγροτικός Σύλ. Αλεξάνδρειας: Αγώνας για να λειτουργήσει η ΕΒΖ. Κάλεσμα τοπικών φορέων – Δηλώσεις

Σε έκτακτο συμβούλιο συνήλθε το βράδυ της Τετάρτης 22/1 το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, με κίνητρο το μείζον θέμα της συνέχισης λειτουργίας του εργοστασίου Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στο Πλατύ.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Ένα θέμα άμεσα συνδεδεμένο με τη βιωσιμότητα της καλλιέργειας τεύτλων στην Κεντρική Μακεδονία, δεδομένου της πληροφόρησης προ λίγων ημερών ότι τίθεται απόφαση μη λειτουργίας της βιομηχανίας στο Πλατύ, ενώ αντίθετα προγραμματίζεται η λειτουργία της αντίστοιχης στις Σέρρες. Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος καλεί τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης Αλεξάνδρειας καθώς και όλων των βουλευτών της Ημαθίας να συστρατευθούν θέτοντας το αίτημα να λειτουργήσει άμεσα η ΕΒΖ Πλατέος, κατά την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης μεθαύριο Παρασκευή στη Βέροια.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Νίκου Καμανά, του αντιπροέδρου Παναγιώτη Μεσσαλά, του μέλους ΔΣ Τάσου Λιολιόπουλου και του προέδρου Ομάδων Τευτλοπαραγωγών Κ. Μακεδονίας.

Δείτε το βίντεο:

 

Προηγούμενο άρθροΝεοχώρι Ημαθίας: Πανηγυρικός Εσπερινός υπέρ εορτής Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω – βίντεο – φωτο
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Κυρ. Μητσοτάκης: Το νομοσχέδιο για την Παιδεία αποτελεί μία τολμηρή και συνεκτική δέσμη μεταρρυθμίσεων